AKTUÁLNĚ

#behappy

Listen to KPOP, It feels good


Líbání zakázáno - manga review ^^

5. listopadu 2013 v 14:56 | beepinka |  manga

Plno z vás moje manga zaujala a tak jsem se pro vás pokusila shrnout,o čem Líbání zakázáno je.^^
Jinak Tohru zjistila jsem,že anglicky nese název Kiss me host-gumi ;)

Líbání zakázáno je manga vyprávějící o dívce jménem Mako,která nastoupí na střední školu a zjistí,že tam jsou samé holky. Jediní kluci na škole jsou v takzvaném Klubu kavalírů. Ti mezi sebou soupeří o přízeň dívek,jelikož za to mají body a ten,který nasbírá nejvíce bodů dostane peněžní odměnu. A samozřejmě je mezi nimi rivalita.Takže členové klubu chtějí sesadit krále dívčích srdcí Goua,který má bodů nejvíce a mezi dívkami vede na celé čáře.
Mako se nedopatřením dopouští škody,která se týká Klubu kavalírů a tak tam musí za trest otročit. Avšak mezi ní a Gouem začne působit chemie a co se stane,když král poruší jednu ze zásad Klubu kavalírů,která zní "Líbání zakázáno" ..? Uvidí je někdo? A bude mít poté Gou problém udržet se na trůně ? Jelikož jak je známo,toho kdo poruší jednu ze zásad kavalírů,čeká vyloučení ze školy..

beepinka*
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Komentáře

1 Penny Yuzuki Mizu Daiyamondo Penny Yuzuki Mizu Daiyamondo | Web | 5. listopadu 2013 v 16:42 | Reagovat

Teda, ta manga musi byt bozi. Je dobre, ze sen ten kluk zamiloval do ni :3

2 Sandra Sandra | Web | 5. listopadu 2013 v 18:14 | Reagovat

Souhlasím ta manga musí být zajímavá :D

3 Tamao Hyuuga Tamao Hyuuga | Web | 5. listopadu 2013 v 19:23 | Reagovat

I jsem ji převalovala v ruce, ale nakonec jsem si ji nevzala, no uvidíme, třeba se k Líbání zakázáno někdy dostanu. :)

Mimochodem, pokud jsem to ještě neudělala, moc děkuji za pochváleí mého designu. ;3

4 Yuu-chan Yuu-chan | Web | 5. listopadu 2013 v 19:40 | Reagovat

Jůů, ta manga musí být super :D Pak se po ní někdy kouknu na netu *w*

5 Shio Usami Akira Shio Usami Akira | Web | 5. listopadu 2013 v 21:30 | Reagovat

Proč mi to tak šíleně připomíná Ouran? :D Holka něco provede (zničí) klučičímu spolku a musí pro ně otročit. Hlavní king šarmantních mužů se do ní zabouchne a tadááá šťastní až do smrti ... už by to chtělo něco nového :D

6 Haruhi Haruhi | Web | 5. listopadu 2013 v 21:51 | Reagovat

Tu jsem začala číst, ale ještě nedočetla. Příběh je dost zajímavý nápad XD

7 Tvíďátko Tvíďátko | Web | 6. listopadu 2013 v 7:08 | Reagovat

Taky mi to dost připomíná Ouran :)

8 Ryuu L Ryuu L | Web | 6. listopadu 2013 v 10:14 | Reagovat

som velmi rada, že si sem nakoniec zverejnila aj recenziu tejto mangy ^_^
už dávno som si žiadnu nekúpila a možno ma toto presvedčí o tom, aby som sa na túto sériu predsa len pozrela :)

9 Shizu-chan Shizu-chan | Web | 6. listopadu 2013 v 12:44 | Reagovat

Přidám se k předchozím komentářům - děsně to připomíná Ouran xD
Ale i tak to určitě bude dost dobrý xD pamatuju si, jak jsme v Ouranu chtěla nějakou romantiku a ta se pořád moc... nedostávala x'D
... možná si to v té anglické verzi přečtu xD arigatou :3

10 Carter and Yoshi. Carter and Yoshi. | 6. listopadu 2013 v 13:12 | Reagovat

Omg to si musím někdy koupit!! XD :DDD zní to super, díky že jsi to takhle popsala !!!

11 ShiO_o ShiO_o | Web | 6. listopadu 2013 v 13:52 | Reagovat

Teď mě to sakra zaujalo.. Uvidí je někdo? Bude to reverense harem? =_=

12 Yumi Natsume Yumi Natsume | Web | 6. listopadu 2013 v 15:51 | Reagovat

Musí to být zajímavé :) I když já nějak extra shojo nemusím :D Moc pěkná recenze. :) Mám vzato, že jsem tuhle mangu držela v ruce v knihkupectví a možná jsem ji viděla i v místní knihovně... :)

Já mám zase rozečtené mangy Motýlek a Elegie pro ovečku, takové duchařiny :D Ale moc mě baví a určitě taky nějaké ty recenze napíšu. :)

13 Aya Evans Aya Evans | Web | 6. listopadu 2013 v 16:40 | Reagovat

Ouran! :D Ale úplně! :DDDD Díky za tu recenzi, jsi moc hodná.:) No ani já moc nemám ráda shojo, ale pokud je to tak dobré jako Ouran, nemuselo by to být špatné. Možná si koupím ten první díl.

14 ninisisinka ninisisinka | 6. listopadu 2013 v 17:57 | Reagovat

Ahojky nominovala jsem tě do Liebster Blog Award :D http://zatokomashupninisisinka.blog.cz/1311/liebster-blog-award Jinak ta manga vypadá dobře :D

15 Reita-chan Reita-chan | Web | 6. listopadu 2013 v 19:12 | Reagovat

aa to musí byť super :D pokúsim sa to nájsť na nete moc si to chcem prečítať T_T ďakujem za super recenziu :D

16 Saki Saki | E-mail | Web | 6. listopadu 2013 v 20:46 | Reagovat

Pekná recenzia a gratuluje ešte raz k tej mange xD AKo čítam, tak také typické shoujo, čiže nič moc pre mňa, no je hlavné, že tebe sa to páčilo ^^ Ja som si kúpila len 1. diel Naruta, ako takú pamiatku :D Viac dielov už neplánujem xD No stále dúfam, že narazím niekde na mangy, čo by som si chcela kúpiť *-*

17 Tohru- Tohru- | E-mail | Web | 6. listopadu 2013 v 22:19 | Reagovat

O.O keď som to čítala napadlo mi dorama/anime Ouran High School Host Club o_O O_o XDD škoda že nikdenení preližená a na stiahnutie -.- hneď by som si ju prečítala

18 Ame Ame | E-mail | Web | 7. listopadu 2013 v 13:49 | Reagovat

To je vážně jako Ouran... a to jsem viděla jen doramu :D Ale zní to pěkně, zvlášť pro ty, kteří mají podobný styl mang rádi :)

19 calime calime | Web | 16. listopadu 2013 v 21:40 | Reagovat

To mám doma taky!!! Kamarádka mi to dala :)

20 calime calime | Web | 16. listopadu 2013 v 22:26 | Reagovat

Jop, nemůžu se dočkat třetího dílu! Sakra, ani nemám tucha kdy výjde a stejně budu muset počkat až mi to ta kamrádka opět koupí :D
Jinak vážně se mi to líbí.

Četla jsi Polibek katany? To je moje nejoblíbenější česky vydaná manga :)

21 Mizu Mizu | Web | 2. ledna 2014 v 23:01 | Reagovat

Doma mám dva tištěné díly téhle mangy a je opravdu boží :) moc se těším až se vytiskne i další a já si ho budu moci přečíst

22 Aragen Aragen | 10. února 2015 v 18:12 | Reagovat

Mě se to zdá být stejné jako Hight school Ouran host club. Nebo nějak tak..:D

23 beepinka beepinka | Web | 25. února 2015 v 16:00 | Reagovat

[22]: Také jsem u toho měla takový pocit xD

24 Majklice†Světice Majklice†Světice | Web | 11. dubna 2015 v 23:37 | Reagovat

Jedna z těch lepších, co v Česku vyšla, líbila se mi ta část, kde po Gouovi všichni házeli věci, aby se k nim vrátil :D

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama