AKTUÁLNĚ

#behappy

Listen to KPOP, It feels good


Seitokaichou ni Chuukoku - Recenze + odkazy ke zhlédnutí*

1. listopadu 2013 v 15:05 | beepinka |  Yaoi online

Seitokaichou ni Chuukoku


Počet epizod: 2 OVA
Žánr: YAOI,komedie,romantika,podle mangy,shonen ai
Rok vydání: 2009

OVA 1 - ke stažení s českými titulky ZDE!
OVA 2 - online s anglickými titulky ZDE!

INFO

Příběh je o zmateném Chigovi, který tak nějak najednou zjišťuje, že se zamiloval do svého spolužáka z vyššího ročníku. Postupně jeho zmatená touha graduje do takové míry, že se na "ukeho" vrhne a políbí ho, přičemž to do té doby doprovázejí jeho dotyky a svůdné hlášky. Sám je překvapený vývojem a poznává, že se do ukeho zamiloval. Naivní Kokusai(uke) si uvědomuje, že mu Chigovy doteky a polibky vůbec nejsou lhostejné a začne na něj natolik myslet, že se to nakonec celé zvrhne do krásného happy sex-endu.

Můj názor:

Skvělé roztomilé yaoi,které by měl yaoi fanoušek určitě vidět. Líbilo se mi,jak si Chiga začal uvědomovat,že je do Kokusaie zamilovaný. Celkově to bylo naplněné láskou. =) A taky se mi velmi líbila kresba. Chiga měl dokonale udělané řasy*-*! No a samozřejmě...ty ero scény byly výborné ;3!:D Jediné,co mě mrzí je,že děj končí dost otevřeně. Kluci si nestihnou říci slova symbolizující lásku a ani se nedozvíme,kdo je ten záhadný padouch,který tam způsobil nepříjemnosti. Že by bylo 3. OVA? ..No..nic o tom zatím nevím,nicméně bych byla moc ráda! :)

beepinka*
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Komentáře

1 Yunho-chan Yunho-chan | Web | 1. listopadu 2013 v 17:20 | Reagovat

vyzerá to veľmi zaujimavo takéto žánre ma priťahujú určite si to pozriem pekná recenze:D

2 Penny Yuzuki Mizu Daiyamondo Penny Yuzuki Mizu Daiyamondo | Web | 1. listopadu 2013 v 17:32 | Reagovat

Anime vypada velice zajimave =3 Yaoi moc nemusim, ale muzu se skusit na to nekdy podivat ^^

3 Aya Evans Aya Evans | Web | 1. listopadu 2013 v 18:06 | Reagovat

Haha, happy sex end. :DDDDD Tak to si nesmím nechat ujít. :D A i ta grafika vypadá docela dobře.:)
_
Jinak jsi moc hodná, jestli někdy budeš mít čas něco napsat o té manze.:3 Nespěchá to, ale stejně..! ^^

4 Reita Reita | Web | 1. listopadu 2013 v 18:07 | Reagovat

vizerá to zaujímavo asi som to už videla :D a možno že nie XD takže idem si to radšej pozrieť :D

5 Yumi-chan15 Yumi-chan15 | Web | 1. listopadu 2013 v 18:12 | Reagovat

Musím se na to někdy podívat, prostě musím!!!! :'DDD
Ale proč mám takový silný pocit, že jsem na to už viděla asi jedno nebo dvě amv?
Nwm no, musím se modlit abych na to anime měla aspoň trošku času :3

6 Nataly ^^ Nataly ^^ | Web | 1. listopadu 2013 v 19:59 | Reagovat

Hm..hm.. toto by som si ako fanúšik yaoi mala pozrieť!.. ^^ Vyzerá to na dobré anime.. Kekeke.. :3

7 Yumi Natsume Yumi Natsume | 1. listopadu 2013 v 20:31 | Reagovat

Moc pěkná recenze :)
Yaoi, no tak na tohle se asi nepodívám.. :D Nejsem fanynkou yaoi... Ale podle obrázku to má fakt dobrou grafiku. :)

8 Alex Ayano Kowai Alex Ayano Kowai | Web | 1. listopadu 2013 v 21:21 | Reagovat

Yop, yop tretie OVA by bolo určite MEGA super :D Mno, myslím, že toto yaoi som prvý krát videla počas mojej horúčky pre troj ročnej sobotňajšej yaoi noci a dosť ma dostala kresba, asi Chigove vlasy a celkovo tá podmanivá osobnosť (samozrejme look!! :3) no a od vtedy som to videla asi šesťdesiat sedem krát :D :D osobne neviem či sa takáto číslovka píše spolu alebo oddelenie. Somm si istá, že ako študent gymnázia by som to mala vedieť no bohužiaľ, dúfam, že moju nelogickú gramatiku prežiješ :D :D a práve som dostala chuť si to pozrieť znovu :3 ... s láskou Beepinkina Alex-chan :)

9 Yumi-chan15 Yumi-chan15 | Web | 1. listopadu 2013 v 21:35 | Reagovat

Gomenasai :DDD
Dovolila jsem si tě nominovat na Liebster Blog Award :D
http://musicfunny.blog.cz/1311/liebster-blog-award-shit

10 Ninisisinka Ninisisinka | 1. listopadu 2013 v 22:54 | Reagovat

Moc tento žánr nemusím ale možná se na to podívám

11 Ame Ame | E-mail | Web | 2. listopadu 2013 v 8:56 | Reagovat

Tohle jsem ještě neviděla O.o Tak to budu muset napravit! :D Na tomto světě nesmí existovat yaoi, které by nepřiživilo mou úchylnost XD
Grafika vypadá pěkně :3
Děkuji za recenzi :)

12 Sachi Sachi | Web | 2. listopadu 2013 v 10:36 | Reagovat

Moc krásná kresba :D

13 Kia Kia | E-mail | Web | 2. listopadu 2013 v 11:22 | Reagovat

Tohle yaoi je fakt parádní a hodně vtipné ^^ Nedávno jsem jej viděla a patří mezi mé oblíbené yaoi anime, hned po Koisuru boukun ^^

14 Ryuu L Ryuu L | Web | 2. listopadu 2013 v 12:23 | Reagovat

no.. ono to bolo celkom pekné aj všetko, ale moc ma to nebavilo :/ vedela by som si to predstaviť aj lepšie spraované

15 ••aegyo jin• ••aegyo jin• | Web | 2. listopadu 2013 v 20:57 | Reagovat

omo, jak rozkošné.. a dobrá rezence .. xD

16 Shizu-chan Shizu-chan | Web | 2. listopadu 2013 v 21:20 | Reagovat

Seito kaichou ni chuukoku :3 když to vycházelo, strašně jsem z toho magořila x'D
Vždycky jsem měla nejradši tu scénku s telefonej a "o-ya-su-mi~" x'D x'D
Dokonalé yaoi :3

17 Baka Kamaru xD Baka Kamaru xD | E-mail | Web | 2. listopadu 2013 v 21:31 | Reagovat

Nyaa, tohle je úplně boží Anime!! :3 *^* ... Škoda, že je tak krátký ... mohli to podle mě víc rozvinout a udělat k tomu víc dílů ... xDDD ...

18 Saki Saki | E-mail | Web | 2. listopadu 2013 v 21:42 | Reagovat

Tak toto som videla, nebolo to nič extrémneho, ale nebolo to zase ani zlé xD Také spríjemnenie večera, haha xD

Awww moc díki, aj ja k tebe rada chodím xD A yup, je to zmena, ale už to zmenu chcelo xD

19 j-vip j-vip | Web | 3. listopadu 2013 v 12:12 | Reagovat

mne sa to páčilo, ale nebolo to nič extra :) taký priemer

20 ShiO_o ShiO_o | Web | 3. listopadu 2013 v 13:48 | Reagovat

Jeee... Tak o tomhle jsem ještě neslyšela(a to jsem nadšená yaoistka =_=) Ale musím se na to kouknout.. prostě musím

21 Suki Suki | Web | 4. listopadu 2013 v 23:38 | Reagovat

Vypadají smypaticky ;) :D

22 Sakura Minamino / Tweedledee Sakura Minamino / Tweedledee | E-mail | Web | 5. listopadu 2013 v 13:04 | Reagovat

Mám ho ráda :3 A manga je ještě zajímavější >;3

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama