Grafika na přání-objednávky!!




AKTUÁLNĚ

OMLUVTE MĚ PROSÍM ZE TŘÍDĚNÍ. ^^

MÁM MÁLO ČASU KVŮLI VŠ.

Listen to KPOP, It feels good



Noragami - Recenze + odkazy ke shlédnutí*

14. května 2014 v 6:02 | beepinka |  Anime online


Počet epizod: 12
Žánr: Akce,dobrodružství,nadpřirozeno,shounen,komedie
Rok vydání: 2014

Všechny díly online se slovenskými titulky TU.

INFO

Na hranici mezi touto sférou a další, žije osm milionů bohů, mrtvé duše, které bohům slouží a další rozmanití duchové, kteří pomáhají a pletou se do záležitostí lidí. Yato je malý bůh, který touží po uznání a byť i jen po jediné svatyni. Za účelem vybudování vlastní svatyně načmárá své číslo na zeď veřejných záchodů, kde píše, že lidem pomůže za výměnu 5 yenů a stává se z něj samozvaný ''doručovací bůh.'' Hiyori, dcera vážené rodiny, je téměř usmrcena při dopravní nehodě, jen aby zachránila Yata. To způsobí, že se její duše snadno dokáže oddělit od jejího těla. A tak společně začnou spolupracovat. Později se Yato také setká s duší mrtvého chlapce Yukina, který se stane jeho ''boží zbraní,'' které mohou být využívány bohy. Všichni tři společně bojují proti někomu, kdo přináší lidem různé potíže a problémy a postupem času se odhaluje skrytá minulost Yaty.
(zdroj: http://ngfailsub.eu/dokonceno/noragami/)


Můj názor:

Tohle anime se mi velmi líbilo. Hodně jsme se u něj nasmála. Fakt je skvělé a všem ho doporučuju!
Celou dobu jsem čekala,jestli se vztah mezi Yatem a Hiyori projeví nějak víc,jestli si třeba něco řeknou,ale nakonec to zůstalo takové otevřené. Nicméně mně je jansé,že se ti dva do sebe zamilovali. Ty jejich romantické scénky byly fakt pěkné :D! A Hiyorina úchylka na jeho vůni mě taky dostala... ♥ :D.


Yato je pěkný...ke všemu ho mluví stejný chlápek,co se ujal postavy Leviho z anime Shingeki no Kyojin.xD!♥


...Ach ..fakt pěkný je a vtipný...velmi prdlý :D!Ty jeho ksichty a heart attacky,co se týče třeba jeho pocení, mě vždy velmi pobavily :D!


Yukine je zase roztomilý a chvílema mě napadalo ho s Yatem párovat ....^^
Ale nakonec v mých myšlenkách jednoznačně vyhrála Hiyori ^^) :D.


Ach ty Yukineho úchylné myšlenky o Hiyori....to bylo tak slaďoučké >.< :D!


Nejlepší bylo,jak byl s Yatem propojený a Yato tím pádem vnímal všecky jeho myšlenky :D!


Podle mě ji měl Yukine taky rád více,než jenom kamarádku,ale pak nějak pochopil a stáhl se v tomhle do ústraní. Nebo aspoň takhle jsem to vnímala já :3.
Hiyori jsem si taky oblíbila. Je moc milá a statečná ^^)/..


Fakt krásné anime o přátelství.


Na závěr dodávám,že pokud se chcete zasmát a lákají vás souboje a nadpřirozeno plus troška těch romantických chvil,tak je tohle anime určitě to pravé pro vás.

beepinka*
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Komentáře

1 Yunho-chan Yunho-chan | Web | 14. května 2014 v 15:58 | Reagovat

mám čo pozerať len keby som mala času ech jáj veľmi sa mi to páči :)

2 tekkendominika♥ tekkendominika♥ | 14. května 2014 v 17:07 | Reagovat

Wow super článok :D

3 Týna Týna | Web | 14. května 2014 v 18:08 | Reagovat

při čtení článku jsem se celou dobu culila, holt nemohla si pomoct a určitě si ho stáhnu a podívám :)

4 Penny Penny | Web | 14. května 2014 v 18:10 | Reagovat

Zni to docela zajimave :3 I grafika vypada pekne a zanr je bomba :3 A pekna recenze ^^

5 Saki Saki | Web | 14. května 2014 v 20:25 | Reagovat

zajímavé…a je až k neuvěření, že já mám zrovna nějaké anime rozkoukané, takže není čas sledovat další, když je sotva čas sledovat jedno :D ale tak…koukla bych no :D

6 Tamao Hyuuga Tamao Hyuuga | Web | 14. května 2014 v 21:30 | Reagovat

Ten Yato je boží! :3 Mám teďka sice hooodně málo času na sledování anime, ale tohle se mi opravdu zamlouvá... ^.^

7 YukiYukata YukiYukata | Web | 14. května 2014 v 22:28 | Reagovat

Hm,tak na to je určitě taky kouknu ^^

8 Ryuu L Ryuu L | Web | 15. května 2014 v 8:47 | Reagovat

toto anime mám už tak dlho v záložkách :'DD vlastne aj mangu a stále som nenašla čas aby som sa pozrela XDD ale možno to nakoniec nebude len zbytočne využitý čas :)

9 Baka Kamaru xD Baka Kamaru xD | E-mail | Web | 15. května 2014 v 15:12 | Reagovat

Nyaa, Noragami je opravdu úžasné anime :3 ... A s tím párováním Yata a Yukineho ... jo, taky mě to chvílama napadlo xDDD Ty gify jsou vážně pěkný!! :3

10 YukiYukata YukiYukata | Web | 15. května 2014 v 17:17 | Reagovat

Oh, děkuji ^^

11 Linhee Linhee | 15. května 2014 v 19:59 | Reagovat

Zní to moc dobře, já ráda komedie a trochu romantiky :) Stejný dabér Leviho ze SNK, tak to si fakt musím pustit :D A Yukine je slaďoučký aww!

12 Blackie Blackie | Web | 16. května 2014 v 14:45 | Reagovat

Wau, super recenze! :3 Yukine a Yato jsou strašně anskdhjsd *Q* A to anime celkově vypadá fakt fajně, takže se na něj určitě podívám, až doženu Fairy Tail a Dating Agency *-*

13 Lucík tvé SBčko Lucík tvé SBčko | Web | 16. května 2014 v 15:44 | Reagovat

Vypadá to pěkně. Musím někdy kouknout. ;)

14 Reita-chan Reita-chan | Web | 16. května 2014 v 21:24 | Reagovat

pekná recenzia :D anime si pozriem už sa na neho istý čas chystám :D

15 Wichiten Wichiten | Web | 16. května 2014 v 22:39 | Reagovat

Pěkná recenze, krásné gify... :D ^^ ted už si jen najít čas na zkouknutí :3

16 Sandra Sandra | Web | 17. května 2014 v 10:09 | Reagovat

Hezká recenze. On ho dabuje ten chlápek co měl Leviho? O_O Tak ten dabuje i Garekiho z Karnevalu a k tomu Lawa z OP :3 Až budu mít čas, asi se na to kuknu :D

17 Aya Aya | Web | 17. května 2014 v 11:58 | Reagovat

Úplně souhlasím s tvým názorem.:3 Bylo to krásné anime, taky jsem se bavila! Yato a Hiyori rozhodně jako pár vyhrál, ale jak Yukine toužil po Hiyori a Yato to cítil, to mě zabíjelo.XDDD Yato je boží postava a strašně mám ráda jeho dabéra, hodil se k němu. ^^ A anime má boží grafiku!

Jinak myslím si, že Nagi no Asukara, byť to ohledně romantiky vypadá složitě, je to přesně ten typ, který se ti podle mě bude líbit. :D Určitě to musíš zkusit, fakt si myslím, že ti to sedne! ^^ I mně to přišlo fajn, což je rarita.XD

18 Shizu-chan ^^ Shizu-chan ^^ | Web | 18. května 2014 v 0:41 | Reagovat

Už dlouho se na to chci podívat :3 ale nemohla jsme se k tomu přimět :'3
Arigatou za úžasnou recenzi a krásné gifíky :3 určitě na to mrknu ÒwÓ/
... a hlavního hrdinu dabuje Kamiyan, joo? ÒwÓ hoho, to už si tuplem nemůžu nechat ujít ÒwÓ

19 Tohru- Tohru- | E-mail | Web | 18. května 2014 v 10:51 | Reagovat

teraz som toto anime videla na blogi Michio a po tomto článku som si uplne už istá že si ho musím kuknuť! vyzerá tak super :3

20 Darlie-m Darlie-m | 18. května 2014 v 22:31 | Reagovat

Hned ako dopozerám, Guilty crow a makai ouji tak idem na toto!! :D vyzeráto fakt dobre

21 Saki Saki | E-mail | Web | 19. května 2014 v 21:31 | Reagovat

Noragami aj mňa veľmi zaujalo a ku koncu aj dosť potešilo, i keď si myslím, že 12 dielov bolo na príbeh takéhoto typu moc málo, ale čo sa dá robiť :/ Bolo to vážne príjemné a úplne som si zamilovala opening od Hello Sleepwalkers *-*

22 Berry Berry | Web | 24. května 2014 v 22:25 | Reagovat

mmmm.....vypadá to moc pěkně až dokoukám jedno dorama, tak se asi kouknu na tohle anime. :)

23 Ryunka Ryunka | E-mail | Web | 25. května 2014 v 21:04 | Reagovat

Noragami vídám poslední dobou snad všude :D Tak jsem na to taky zvědavá, asi se na to taky mrknu... Vypadá to hodně dobře a navíc zábavně :)
Na hodně diskuzích se setkávám se srovnáním Noragami a Kamigami no Asobi. Obojí je to o nadpřirozenu, božstvech a lidech. Podle toho popisu se to podobá jen vzdáleně, KnA je ještě k tomu harémovka, ale tak... Netroufám se zapojovat do hádek, co z toho je lepší. Noragami jsem zatím ještě neviděla a navíc mi to nepřipadá ani tak podobné na to, aby se to dalo srovnávat... Tak uvidíme :)
Ten člověk, co namluvil Yatu a předtím Leviho, namluvil i Akashiho (KnB) :)

24 Luss^^ Luss^^ | Web | 28. května 2014 v 18:51 | Reagovat

Vypadá to skvěle- zrovna koukám na Another tak až to skouknu podivám se na to protože se mi to zalibilo už dávno ale na Shrai to ještě nebylo dokončené. Takže diky za odkaz :)

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama

B.A.P Yes sir!


__________________________________________________