AKTUÁLNĚ

#behappy

Listen to KPOP, It feels good


Karneval - Recenze + Odkazy ke shlédnutí

20. června 2014 v 5:39 | beepinka |  Anime online

Počet epizod: 13
Žánr: fantasy,mystery,akční,shoujo
Rok vydání: 2013

Downoad
Ke stažení s českými titulky ZDE!

INFO

Nai je malý chlapec, který pátrá po někom, kdo je mu drahý, a po kom mu zbyl jen zvláštní náramek. Jednou, když se Nai ocitne v nesnázích, se setká s Garekim - chlapcem, který se živí kapsářstvím. Při společném útěku se zapletou s národní obrannou organizací zvanou "Circus". A tak začíná jejich společná cesta.
(zdroj: http://nerisaga.blog.cz/1306/karneval-recenze-online)

Můj názor:

Karneval je skvělé anime s poutavou grafikou a příběhem. Již před nějakou dobou jsem ho rozkoukala,ale nedokoukala,jelikož jsem měla moc školy. A tak jsem se rozhodla to napravit :D! A udělala jsem dobře ^^)/... Můžu říct,že příběh se mi líbil. Dokonce mě i šokoval ..a také aspoň 2x rozbrečel. To bych nebyla já,abych si u všeho nepobrečela :D! T.T)/.
V anime jsem si oblíbila všechny hlavní kladné postavy. Bože tvůrci nám asi chtěli způsobit infarkt...tolik krásných bishíků. >.<)/ !!!

Tady jsou postavy,které jsem si nejvíce oblíbila :3 :
Jako první mi padl do oka Gareki. Kdyby existoval,byl by to přesně můj typ! Je opravdu nádherný. Bylo mi ho moc líto,když si připadal méněcenný..jsem ráda,že to ale dopadlo dobře. =)!


Druhá postava,kterou zmíním bude Nai. Nai je šíleně kawaii... Postupně se poznává s novými lidmi a spřáteluje se s nimi. Líbí se mi,že je to anime plné přátelství. Ve své zvířecí podobě je obzvlášť k sežrání >////<


Yogi je neskutečně úžasná postava. Je šíleně hodný,citlivý a roztomilý ...a také prdlý xD,ale když se jde do boje,je z něj mužný zářící princ *o*) :D! On je opravdu dokonalá postava >.<) :D!!


Pak je tu Hirato,kapitán druhé lodě. Chlapík,který budí neskutečný respekt. Je to zkrátka borec!


A poté další dva krásní bishíci >.<
Tsukitachi,taky bombový chlap >.<)// a Akari ...úžasný doktor ^^)


Z ženských postav jsem si vcelku oblíbila Tsukumo-chan a Ivu ..svůdná to žena :D..xD


Anime je vlastně celé o dlouhé cestě Naie za Karokem,chlapcem,se kterým kdysi žil. Abych řekla pravdu,vůbec jsem nečekala,že to s Karokem bylo celou dobu tak...jak vám neprozradím :D! x.x) muheheheheh xD. Gosh byla jsem z toho mírně v šoku..opravdu husté *o*)/ :D!
Btw: Karoku je také velmi pěkný :33 Ještě aby nebyl xD Oni nám to tvůrci opravdu dělají naschvál :D!


Co se týče párovnání,tak tu vidím 2 možnosti,koho párovat s Naiem. ^^

Podle mě se k sobě nejvíce hodí Nai a Gareki. >/////< ..oni dva mi příjdou,jako nejpravděpodobnější pár ^^) ach. Nějakýh těch náznaků si nešlo nevšimnout.♥ Takže tito dva jsou podle mě nejlepší neoficiální pár ^^)/


Pak mě přirozeně napadlo ještě párovat Naie s Karokem,jelikož to spojení mezi nimi se mi zdálo takové výjimečné a to,jak moc chtěl Nai Karoka najít..prostě to na mě působilo šíleně silně. Takže tohle je podle mě takový druhý možný neoficiální pár..i když mnohem více shipuji Naie s Garekim!! ^^) xD..


A jako třetí pár zde zmíním Hirata a Akariho. Ta scéna,kdy ho Hirato chytil za kravatu mi naprosto vyrazila dech. Tak sugoiiiiiiii >.<)/
A nebo,když mu položil svou ruku na tu jeho. Omg my yaoi feelings >.<)!!


Na závěr dodám,že tohle anime je opravdu skvělé a originální a myslím si,že se u něj rozhodně nudit nebudete ^^)/ Jednoznačně doporučuji!! :)
beepinka*
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Komentáře

1 Týna Týna | Web | 20. června 2014 v 9:00 | Reagovat

No myslím, že tady nějakou dobu zůstanu a podívám se na to. Podle tvého popisu to musí být mazec :)

2 Ryuu L Ryuu L | Web | 20. června 2014 v 13:20 | Reagovat

naozaj to bolo výborné anime s krásnou grafikou (aj keď samozrejme u mňa hlavne zohráva dôležitú úlohu najmä príbeh a upútanie)....
aj napriek dobrému hodnoteniu to je však anime, ktoré si ja osobne pozriem tak možno raz - dva krát, ale už sa k nemu tak nejak fanaticky vracať nemienim :D

3 Yuína Yuína | Web | 20. června 2014 v 13:41 | Reagovat

Jééé :333 Karneval jsem viděla před delší dobou a strašně se mi to líbilo x333 no hlavně i kvůli těm bishíkům >:333 ta kresba byla strašně super *---* a prostě awwwww >w< ale celkový děj se mi do paměti moc neuchytil >< prostě mi to přišlo že se dobře zasměju, poslintám si xD a tak ale už si z konce nic moc nepamatuju :<< ale jinak to bylo moc fajn :333 zbožňuji Yogiho :Q___ je nejlepší xDD Nyanperon xD

4 Saki Saki | E-mail | Web | 20. června 2014 v 17:48 | Reagovat

Grafika je vážne krásna a neskutočne dobre sa na ňu pozeralo *-* To sa musí Karnevalu vážne nechať *-* Ale inak sa mi žiaľ anime vôbec nepáčilo po tej dejovej stránke, well, that's really not my style after all... A ani charaktermi ma vôbec neoslovili .___.

5 Sandra Sandra | Web | 20. června 2014 v 18:00 | Reagovat

nedokoukala jsem, ale musím to napravit, tolik jsem o toho přišla O.O
Jo, Gareki, prostě takovej fešák :3

6 Ryunka Ryunka | E-mail | Web | 20. června 2014 v 18:08 | Reagovat

Moc se mi líbil ten nápad s Cirkusem - takový originální :)
Grafika opravdu hodně povedená, akorát místy tam na mě bylo trochu moc barviček :D
Bishíci bezkonkurenční, taky bych hned brala Garekiho, on má svoje kouzlo :3
Pár Nai x Gareki se přímo nabízí, no já mám nejradši Yogi x Gareki, ti dva jsou spolu prostě zlatí :3

7 Akemi Yume Akemi Yume | Web | 20. června 2014 v 18:55 | Reagovat

Toto je naprosto suge, kawaii anime. :3 Nai + Gareki!! ^^ A cosplaye z tohoto anime se mi také moc líbí.. Pěkná recenze, myslím že se vším souhlasím. :D

8 Anne-chan Anne-chan | Web | 21. června 2014 v 10:30 | Reagovat

mám docela dlouho v plánu se na to podívááát *-* že bych začala dneska? xDDDDD

9 Reita-chan Reita-chan | Web | 21. června 2014 v 13:08 | Reagovat

kawaií anime :D mne sa strašne páči ale ešte som to nedopozerala :D nemám na to nieako čas :(

10 Leriane Leriane | Web | 21. června 2014 v 14:23 | Reagovat

Karneval jsem shlédla jenom první díl o.o pak jsem to zaklapla a zapomněla jsem, že jsem se na to vůbec kdy koukala XD díky za připomenutí :3 nejspíš se k tomu zase vrátím ^o^)/

11 Aya Aya | Web | 21. června 2014 v 17:20 | Reagovat

Ah, moje heartbreaking anime. :DDD <3 Myslím, že se ani vyjadřovat nemusím, však  to znáš.XD Pokud jde o můj to shipping, tak Hirato x Akari with that Tsukitachi-bitch, haha.:DD Nejlepší trojice.XD Mně se z postav kromě těch hlavních líbil Uro, protože bad boys... you know... ><

12 Nataly ^^ Nataly ^^ | Web | 21. června 2014 v 22:18 | Reagovat

Ohohooo, cítim nejaké dobré anime na pozretie! :D Mala by som si spraviť zoznam na letné prázdniny, čo všetko chcem vidieť, lebo ja na polovicu zabudnem..a to by nebolo veľmi dobré (moja pamäť akváriovej rybičky .___. ) Vyzerá to vážne dobre :) Aj dej.. a aj postavy! *___* A nemá to ani veľa dielov, 13 je taký ideál pre mňa :D

13 Carter Carter | Web | 22. června 2014 v 8:54 | Reagovat

:OO Moc pěkná recenze! :) Karneval jsem nikdy neviděla, ale četla jsem uplně pidi kousek mangy :D pak jsem na to zapoměla o.o ale je to škoda protože se mi to vážně líbilo! :) Gareki :3 *q*Yess, souhlasím s těmi páry!! Nai a Gareki :D ♥

14 ♦Reina♦ ♦Reina♦ | Web | 22. června 2014 v 17:03 | Reagovat

BOŽE MOJ! *Q* Skvělá recenze, kvůli které se na to anime na 2000% kouknu... fakt díky, vypadá to skvěle :3 :)

15 Penny Yuzuki Mizu Daiyamondo Penny Yuzuki Mizu Daiyamondo | Web | 22. června 2014 v 17:40 | Reagovat

Tohle anime jsem jeste nevidela, ale libi se mi ta grafika :3 A i postavy jsou docela hezke :3 A dobra recenze ^^

16 *Mei♥* *Mei♥* | Web | 22. června 2014 v 18:23 | Reagovat

Vypadá to skvěle!! -^^- určitě se na něj podívám :33

17 Momo-chan Momo-chan | Web | 23. června 2014 v 8:22 | Reagovat

Mne sa Karneval strašne páčil :) Pekná kresba, dobré charakteri postáv :) Proste paráda :) Škoda len, že bolo také krátke.

18 Blackie Blackie | Web | 23. června 2014 v 17:17 | Reagovat

Super recenze! :D To anime jsem neviděla, ale něco jsem o něm slyšela :3 A podle té recenze to vypadá fakt úžasně, takže se na to o prázdninách určitě podívám *-*

19 Shizu-chan ^^ Shizu-chan ^^ | Web | 23. června 2014 v 18:12 | Reagovat

Karneval jsem už viděla nejmíň 3x x'D stáhla jsme si to do školy a když byla nuda, tak jsem koukala, koukala a koukala OwO
Nadílka krásných bishíků tam opravdu je a jsem jim za to moc vděčná! XD chtělo by to 2. řadu, skončilo to v tom nejnapínavějším xD
Já si hned jako první postavu oblíbila Yogiho *Q* mám takový střelený charaktery strašně ráda a ta jeho 2. osobnost *Q* omygosh, miluju ho! xD xD
Co se párování týče... já ráda páruju Yogiho s Garekim xD Nai s Garekim je taky moc kawaii... ale oblíbenci jsou oblíbenci xD
A Hirato s Akari-senseiem jsou taky moc kawaii :3

20 Baka Kamaru xD Baka Kamaru xD | E-mail | Web | 26. června 2014 v 20:04 | Reagovat

Whaaa, Karneval je úžasný anime!!! :3 Sice mě vadí, že je tak krátký T^T ... a taky se tam snažili narvat co možná nejvíc děje, a tak mi to přijde docela uspěchaný (oproti manze xD) ... ALe jinak je to anime naprosto boží!! *////*
A ty gify!!! *^* ... Nyaaa, prostě nemám co dodat ... úžasný!! xD

21 Mrs. Writer Mrs. Writer | E-mail | Web | 28. června 2014 v 16:30 | Reagovat

Už dlouho na to chci mrknout, musím to konečně stáhnout!
A jak tak koukám, bishíci všude :D

22 Suki Ashikaga Suki Ashikaga | Web | 30. června 2014 v 22:34 | Reagovat

děkuju, mám na seznamu nové anime na zkouknutí :3
a rozhodně se na to nechci dívat kvůli ději....
*.* dat boys :3
kéž by byli skutečníííí :3
Gareki a Yogi jsou nej ♥ TT_TT

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama