AKTUÁLNĚ

#behappy

Listen to KPOP, It feels good


BTOOOM! - Recenze + Odkazy ke shlédnutí ^3^

23. srpna 2014 v 7:10 | beepinka |  Anime online



Počet epizod: 12
Žánr: Akční,Ecchi,Podle mangy,Sci-fi,Seinen
Rok vydání: 2012

Download
Ke stažení s českými titulky ZDE!
(chybí 4. díl)

Online s českými titulky ZDE!
(zatím nedopřeloženy všechny díly)

INFO

Sakamoto je nezaměstaný, ale místo toho, aby si sháněl nějakou práci, je zavřený ve svém pokoji a hraje hry. Je nejlepším hráčem hry Btooom! v Japonsku a 10.nejlepší na celém světě. Btooom! je hra, kde jedinými zbraněmi jsou různé druhy bomb. Často se hádá se svou matkou právě kvůli práci, a když po další takové hádce vychází z obchodu, zastaví ho nějací chlápci. Následně na to ze probouzí zavěšený padákem na stromu uprostřed pralesa na neznámém ostrově. Snaží se vzpomenou, jak se na ostrově ocitl, ale marně. U sebe nachází svojí tašku ve které přibyla nová bílá brašna. Brzy na to zjišťuje, že v brašně jsou bomby. Na jejich použití nemusí čekat dlouho, protože je napaden chlápkem, který také vlastní pár bomb. Během jejich souboje si uvědomí krutou skutečnost a to, že se ocitl ve světě, kde platí jediné: Zabij nebo budeš zabit!
(zdroj:http://anime-ai.blog.cz/1301/btooom-recenze)

5

Můj názor

Sledování tohoto anime jsem si moc užila! ^3^)! Můžu říct,že to bylo to pravé pro mě,jelikož to byl boj o přežití a to doslova a ke všemu tam byla i láska ♥ No takže si mě umíte představit,jak jsem si ty city užívala. >////<) ..No a jinak jak jsem psala ..byl to boj na život a na smrt..a to se mi šíleně líbí. Mám ráda tuhle tématiku "přežij nebo zemři" ...hodně mě to bere,takže jsem tohle anime zvolila fakt správně.
Ke všemu hlavní hrdina Ryota Sakamoto je pěkný,takže to bylo i hezké pokoukání. A nejenom pěkný,ale i hodně chytrý a to já na mužích žeru :D! *Kdo by chtěl vola,že? xD*


Pěkný,ale trochu baka baka hentai ;D! Avšak kromě nějakých maličkostí se pak již držel na uzdě ;D! Protože se zamiloval a pochopil pocity Himiko.

Je to Echci..takže ;D...

Abych byla upřímná,na začátku anime mě šíleně štval,jelikož se choval nezodpovědně a špatně ke své matce. V průběhu anime si pak své chyby uvědomil a za to jsem ráda.

K další postavě - Himiko. Holčičí postava s velkými ňadry ;D ,která mě ale nelezla na nervy! Naopak si myslím,že je to docela fajn postava a že je chytrá! Nestála jenom a nečekala tupě,co bude a kdy ji kdo zachrání,ale mnohdy přišla i s nějakým plánem. Je docela bystrá a chytrá a to se mi líbí.

Bože...tahle scéna byla libová !!! :´DD :´D *love that gif :D*

Oblíbila jsem si jí !! :) Ke všemu když vím,čím si prošla...nedivím se jí,že pak měla takový postoj k mužům. O to víc mě hřeje,že si k sobě Sakamota pustila :) ♥!


Teď Spoiler ---> /Sakamo a Himiko do sebe byli zamilovaní již ve hře BTOOOM!,kterou hráli před tím,než se dostali do této skutečné hry na život a na smrt. Neznali se navzájem,ale měli se tam rádi a vzali se a měli takýto virtuální vztah. Když se ale ve skutečnosti setkali na ostrově smrti,tak ani jeden netušil,že se vlastně znají ze hry,kde k sobě chovají hluboké city no a zamilovali se do sebe i v realitě s tím,že postupně začali oba tušit,jestli ten druhý není náhodou ten,koho si vzali ve hře. Je to fakt krásné./
Strašně se mi líbilo,jak si postupně začali věřit a jak jim jednomu na druhém záleželo a postupně se do sebe zamilovávali. Ta poslední epizoda byla nejvíc krásná,co se jejich vztahu týče. =) Opravdu další můj oblíbený pár s čistou láskou :o).

Tohle bylo omylem! xD
Gosh..ten pohled,když šel zachránit Himiko .......♥!!!!!

V anime jsem si pak ještě oblíbila jednu postavu jménem Shiki Murasaki,která si protrpěla šíleně moc. Bylo mi jí při jedné scéně tak neskutečně líto!! Ale láska dělá vstkutku divy....až je to mnohdy neuvěřitelné.


Pak zmíním ještě jednoho docela pěkného chlapíka jménem Nobutaka Oda,což byl ale pěkný prevít x.x)!


Bohužel anime končí otevřeně!!!!!!!! Wáááááh chtělo se mi řvát,když jsem dokoukala ten 12. díl skončilo to takto nedokončené :D! Spoiler ---->/ Sakamoto s Himiko se zatím z ostrova nedostali a jak to je s ostaními hráči,jako je například právě Oda,kterého Sakamato mimojiné zná již z dřívějška,než se dostal na ostrov smrti, se neví. Protože to prostě takhle debilně končí x.x) :D! Když už čtete ten spoiler tak ještě podotknu,že Oda Sakamotovi před jejich setkáním na ostrově udělal něco fakt hnusnýho. Hajzl :D!...x.x)/

V anime se našly i chvíle,kdy jsem si pobrečela,ale ..to bych asi taky nebyla já,aby mě skoro vše nedojímalo :D ;D!
Každopádně fakt jsem si ho užila a doufám,že bude pokračování. Kéž by bylo,protože ten konec prostě...gosh ...x.x) :D!

Na závěr ještě řeknu,že pokud vám vadí v anime vystrčená prsa apod. xD,tak tady to není nějak moc časté. Je to řekla bych ve snesitelné míře. ^3^ ..Jde tam hlavně o příběh a tyto ecchi scénky tam jsou jen jako takové opepření ;D! Takže se kvůli tomu nenechte odradit....není to fakt nějaké bezduché a točíčí se skoro jenom okolo kalhotek ;D!
Určitě BTOOOM doporučuju!:)

beepinka*
 

2 lidé ohodnotili tento článek.

Komentáře

1 Miya Miya | Web | 23. srpna 2014 v 11:34

No wow! :O Vyzerá to fakt super, dlho som už nepozerala žiadne anime a toto vyzerá fakt úžasne. Ináč aj ja mám rada taký boj o život, pretože to bolo aj v Hunger Games a také príbehy sú najlepšie :D No super, zase som sa dozvedela o skvelom anime niečo viac :)

2 Yami Yami | Web | 23. srpna 2014 v 12:36

toto som zacala pozerat, ked to este len vychadzalo ;w; lenze k mojim zlozvykom patri aj to, ze ked nieco zacnem takto pozerat, tak sa k tomu uz nevratim :DD ale je to fakt cool anime *Q*

3 Týna Týna | Web | 23. srpna 2014 v 18:20

Wow zní to velmi zajímavě a i příběh se mi líbí, je originální. Zásobuješ mně animáčama a já teď nevím, na jaké se dívat dříve :D

4 Kesie-chan Kesie-chan | E-mail | 24. srpna 2014 v 2:45

Ooooooo, asi už vím na čím si zpříjemním pár nudných hodin v prváku :33 Navíc ten kluk vypadá fakt jako sexoš, to máš pravdu, a jestli ta postava neni druhá Sakura, pak mě možná ani nebude iritovat ^^ Chňach! Už se těšííím :3 3:) *ďábelský úškrn*

5 Ryuu L ^ ^ Ryuu L ^ ^ | E-mail | Web | 24. srpna 2014 v 10:16

awwwh! arigatou za recenziu ^^ ja som si v prvých chvílach hovorila, že hmm.. trochu mi to pripomína full metal panic :D a taký žáner mám naozaj rada ^^ takže si k tomu musím sadnúť a túto sériu si určite pozrieť :3

6 Sandra Sandra | Web | 24. srpna 2014 v 13:53

Vypadá to tedy úžasně, tahle tématika by sem i taky mohla líbit :3 Určitě se na to někdy v budoucnu kouknu :D

7 Nataly ^^ Nataly ^^ | Web | 24. srpna 2014 v 19:34

Whoaaaa, spoilery som musela preskočiť, lebo toto anime si musím ísť jednoducho pozrieť (najlepšie rovno dnes alebo zajtra) a nechcem toho príliš veľa vedieť, nech sa nechám prekvapiť :D Vyzerá to neskutočne dobre, dej ma zaujal.. rovnako tak aj postavy.. ^^ Inak mám taký pocit, že všetky anime.. ktoré pozerávam v poslednej dobe sú len také, o ktorých ty píšeš na blogu :D Teraz som už dlho rozmýšlala, že čo si pozriem.. mala som menšiu krízu, takže ďakujem ti za tento článok.. si moja záchrana :D

8 κrιs†чna ∞ κrιs†чna ∞ | Web | 24. srpna 2014 v 20:56

Musím říct, že tohle mě vůbec nezaujalo :/ nevím proč.. ale prostě žádná jiskra nebo pocit zvědavosti, co se stane.. nothing :(
ale má to pěknou grafiku ^^

9 Anne-chan Anne-chan | Web | 25. srpna 2014 v 4:10

vypadá to zajímavě jako příběh atd... ale odrazuje mě docela fakt že je to ecchi xDDDD  i když viděla jsem toho už dost .__. mohla bych se někdy podívat xDDD

10 ilon ilon | Web | 25. srpna 2014 v 8:05

No teeda vypada to hodne zajimave. Oni umi ty kluky tak pekne namalovat, ze v realu by to byli krasavci prvni tridy ;-)

11 Penny Mizuki Allonsy Penny Mizuki Allonsy | Web | 25. srpna 2014 v 13:09

[8]: Souhlasim s Kristinou-senpai. Grafika vypada zajimave, docela me zaujal i dej, ale asi bych se na to nepodivala :D

12 Reita Reita | Web | 25. srpna 2014 v 17:54

krásna recenzia zlatíčko :D ja mám ecchi anime moc rada, teda ich zas nemilujem ale mám pár anime ecchi v ktorých toho ukazujú viac a aj tak mi to nevadilo XD k anime :D moc sa mi páči ta myšlienka hodiť ich na jeden ostrov a zabíjajte sa kým neprežije iba jeden, moc cool XD  určite si toto anime pozriem :D

13 Miya Miya | Web | 25. srpna 2014 v 19:43

To s tým odporom k pesničkám sa aj mne stávalo -_- A väčšinou pri SNSD či f(x). Nechcela som ich počúvať, pretože tie pesničky mi prišli na prvé počúvanie také čudné a stále tam bola zmena v rytme, ale potom si to človek pustí znova a počúva to už stále :D

14 Baka Kamaru xD Baka Kamaru xD | E-mail | Web | 25. srpna 2014 v 22:20

Whoo, už je to sice dlouho, co jsem tohle anime viděla ... a pořád si pamatuju, že se mi neskutečně líbilo xDDD .. A přišlo mi strašně vtipný xDDD ... Samozřejmě tam byly i ty akčnější a vážnější chvilky, ale ... hodně jsem se u tohohle anime nasmála xDDD ... (Asi jsem opravdu divný člověk xDDD) ... Stejně jako tebe i mě naštvalo, že to má tak strašně otveřenej konec T^T ... Chtělo by to další sérii!! xDDD

15 Tamao-chan Tamao-chan | Web | 26. srpna 2014 v 9:36

Vypadá to dobře! Ačkoliv ecchi moc nemusím... Ale jestli říkáš, že je to snesitelné, tak bych do toho i šla... :)

16 Ryuzaki. Ryuzaki. | Web | 26. srpna 2014 v 10:52

Akční anime nikdy nebyla moc pro mne ._.
Grafika a kresba vypadá moc dobře! ~ Příběh též. Celkově anime i příběhově vypadá suprově. Mám zrovna teď čas, tak jdu skouknout první díl!^^
A dobrá recenze:)

17 Saki Saki | Web | 26. srpna 2014 v 20:24

Nevím, jestli se mi to bude líbit, ale myslím, že se na to někdy v budoucnu podívám s Naomi :3

18 Wichiten Wichiten | Web | 26. srpna 2014 v 22:28

zní to  zajímavě... bohužel už mám kompík takže zase čas padne na tvorbu... T:T :D ale 12 dílů... to se vmáčkne někam :D kresba je hezká... :D ale  měla bych to zkusitkouknout a uvidim :DDD

19 Akira Akira | Web | 26. srpna 2014 v 23:33

Tohle anime neznám... :D No každopádně to vypadá dost zajímavě, už jen ta kresba je lákající a kdo by si nechal ujít takovýho pěknýho kluka, že. :3 Díky za tip, přidám si ho do seznamu. :D

20 Ryuzaki. Ryuzaki. | Web | 27. srpna 2014 v 17:21

RE: První díl se mi moc líbil :) Zkoukla jsem i další na Shirai. Chtělo by to čtvrtý díl s cz titulkama, protože já prostě nepujdu dál, dokud nebudu vědět, co se ve čtvrtém dílu stalo :D Snad to Shirai co nejdříve přeloží.

21 naoki-keiko naoki-keiko | Web | 28. srpna 2014 v 22:10

Koukla jsem se na to na začátku prázdnin. A docela se mi to líbilo. Na hlavním hrdinovi mně zaujal charakter. Bezchybní, ušlechtilí bišíci mně docela nudí :), já na žánr ecci nejsem zvyklá a tak mně ta scéna s kalhotkami rozesmála a přišla mi komicky roztomilá :)

22 Aya Aya | Web | 29. srpna 2014 v 11:49

Jéé, i mně se Btooom! líbilo! Vážně jsem si to sledování užila jako ty! Viděla jsem tři game anime a tohle mě dostalo nejvíc, anime podle seinen mangy je strašně dospělé a vážné, líbila se mi tu ta psychologie a brutalia, dokonce i to ecchi byla pecka, no já jsem starej úchyl, haha. Anime jsem viděla dost dávno a jak čtu tvoji recenzi, mám chuť na něj kouknou zas! Ten konec mě taky rozzlobil, proto si chci přečíst mangu, jsem zvědavá, jak se to vyvíjí dál. A má to takovou zvláštní animaci, že? Líbil se mi děsně opening. super recenze! :3

Jinak jestli se ti líbí tyhle survival anime, vidělas Mirai Nikki? Mně se to teda nelíbilo, ale je to věc názoru, je to dost populární.

23 anefis anefis | 29. srpna 2014 v 15:01

Zaujalo mě to. Asi si to stáhnu, ale myslím si, že táta nebude pro. :D

24 Shizu-chan ^^ Shizu-chan ^^ | Web | 30. srpna 2014 v 19:33

Zní to zajímavě OwO/
... ale není to přesně ten můj šálek kafe x'D
Téma "zabij nebo zemři" se mi moc nelíbí a ecchi nesnáším x'D pro mě celkem vražedná kombinace xD
Ale Himiko se Sakamotem jsou spolu opravdu rozkošní! *W*/

25 Někdo Zvláštní Někdo Zvláštní | E-mail | 6. července 2015 v 16:40

Děkuji beepinko a doufám že sis užila chorvatsko a užiješ si i v zbitku prázdnin líbí se mi tvá stránka (tady je odkaz na 4 díl https://mega.co.nz/#!mBUFnQJB!wmJR4HwhDEAIss-i6u9JFPkDK9Sb3SHS_sCq_sQFbWc pro ostatní doufám že se nebudeš zlobyt že sem semvložil odkaz ;) )

Komentáře jsou uzavřeny.


Aktuální články

Reklama