Listen to KPOP, It feels good



Komentáře

1 Miya Miya | Web | 23. srpna 2014 v 11:34

No wow! :O Vyzerá to fakt super, dlho som už nepozerala žiadne anime a toto vyzerá fakt úžasne. Ináč aj ja mám rada taký boj o život, pretože to bolo aj v Hunger Games a také príbehy sú najlepšie :D No super, zase som sa dozvedela o skvelom anime niečo viac :)

2 Yami Yami | Web | 23. srpna 2014 v 12:36

toto som zacala pozerat, ked to este len vychadzalo ;w; lenze k mojim zlozvykom patri aj to, ze ked nieco zacnem takto pozerat, tak sa k tomu uz nevratim :DD ale je to fakt cool anime *Q*

3 Týna Týna | Web | 23. srpna 2014 v 18:20

Wow zní to velmi zajímavě a i příběh se mi líbí, je originální. Zásobuješ mně animáčama a já teď nevím, na jaké se dívat dříve :D

4 Kesie-chan Kesie-chan | E-mail | 24. srpna 2014 v 2:45

Ooooooo, asi už vím na čím si zpříjemním pár nudných hodin v prváku :33 Navíc ten kluk vypadá fakt jako sexoš, to máš pravdu, a jestli ta postava neni druhá Sakura, pak mě možná ani nebude iritovat ^^ Chňach! Už se těšííím :3 3:) *ďábelský úškrn*

5 Ryuu L ^ ^ Ryuu L ^ ^ | E-mail | Web | 24. srpna 2014 v 10:16

awwwh! arigatou za recenziu ^^ ja som si v prvých chvílach hovorila, že hmm.. trochu mi to pripomína full metal panic :D a taký žáner mám naozaj rada ^^ takže si k tomu musím sadnúť a túto sériu si určite pozrieť :3

6 Sandra Sandra | Web | 24. srpna 2014 v 13:53

Vypadá to tedy úžasně, tahle tématika by sem i taky mohla líbit :3 Určitě se na to někdy v budoucnu kouknu :D

7 Nataly ^^ Nataly ^^ | Web | 24. srpna 2014 v 19:34

Whoaaaa, spoilery som musela preskočiť, lebo toto anime si musím ísť jednoducho pozrieť (najlepšie rovno dnes alebo zajtra) a nechcem toho príliš veľa vedieť, nech sa nechám prekvapiť :D Vyzerá to neskutočne dobre, dej ma zaujal.. rovnako tak aj postavy.. ^^ Inak mám taký pocit, že všetky anime.. ktoré pozerávam v poslednej dobe sú len také, o ktorých ty píšeš na blogu :D Teraz som už dlho rozmýšlala, že čo si pozriem.. mala som menšiu krízu, takže ďakujem ti za tento článok.. si moja záchrana :D

8 κrιs†чna ∞ κrιs†чna ∞ | Web | 24. srpna 2014 v 20:56

Musím říct, že tohle mě vůbec nezaujalo :/ nevím proč.. ale prostě žádná jiskra nebo pocit zvědavosti, co se stane.. nothing :(
ale má to pěknou grafiku ^^

9 Anne-chan Anne-chan | Web | 25. srpna 2014 v 4:10

vypadá to zajímavě jako příběh atd... ale odrazuje mě docela fakt že je to ecchi xDDDD  i když viděla jsem toho už dost .__. mohla bych se někdy podívat xDDD

10 ilon ilon | Web | 25. srpna 2014 v 8:05

No teeda vypada to hodne zajimave. Oni umi ty kluky tak pekne namalovat, ze v realu by to byli krasavci prvni tridy ;-)

11 Penny Mizuki Allonsy Penny Mizuki Allonsy | Web | 25. srpna 2014 v 13:09

[8]: Souhlasim s Kristinou-senpai. Grafika vypada zajimave, docela me zaujal i dej, ale asi bych se na to nepodivala :D

12 Reita Reita | Web | 25. srpna 2014 v 17:54

krásna recenzia zlatíčko :D ja mám ecchi anime moc rada, teda ich zas nemilujem ale mám pár anime ecchi v ktorých toho ukazujú viac a aj tak mi to nevadilo XD k anime :D moc sa mi páči ta myšlienka hodiť ich na jeden ostrov a zabíjajte sa kým neprežije iba jeden, moc cool XD  určite si toto anime pozriem :D

13 Miya Miya | Web | 25. srpna 2014 v 19:43

To s tým odporom k pesničkám sa aj mne stávalo -_- A väčšinou pri SNSD či f(x). Nechcela som ich počúvať, pretože tie pesničky mi prišli na prvé počúvanie také čudné a stále tam bola zmena v rytme, ale potom si to človek pustí znova a počúva to už stále :D

14 Baka Kamaru xD Baka Kamaru xD | E-mail | Web | 25. srpna 2014 v 22:20

Whoo, už je to sice dlouho, co jsem tohle anime viděla ... a pořád si pamatuju, že se mi neskutečně líbilo xDDD .. A přišlo mi strašně vtipný xDDD ... Samozřejmě tam byly i ty akčnější a vážnější chvilky, ale ... hodně jsem se u tohohle anime nasmála xDDD ... (Asi jsem opravdu divný člověk xDDD) ... Stejně jako tebe i mě naštvalo, že to má tak strašně otveřenej konec T^T ... Chtělo by to další sérii!! xDDD

15 Tamao-chan Tamao-chan | Web | 26. srpna 2014 v 9:36

Vypadá to dobře! Ačkoliv ecchi moc nemusím... Ale jestli říkáš, že je to snesitelné, tak bych do toho i šla... :)

16 Ryuzaki. Ryuzaki. | Web | 26. srpna 2014 v 10:52

Akční anime nikdy nebyla moc pro mne ._.
Grafika a kresba vypadá moc dobře! ~ Příběh též. Celkově anime i příběhově vypadá suprově. Mám zrovna teď čas, tak jdu skouknout první díl!^^
A dobrá recenze:)

17 Saki Saki | Web | 26. srpna 2014 v 20:24

Nevím, jestli se mi to bude líbit, ale myslím, že se na to někdy v budoucnu podívám s Naomi :3

18 Wichiten Wichiten | Web | 26. srpna 2014 v 22:28

zní to  zajímavě... bohužel už mám kompík takže zase čas padne na tvorbu... T:T :D ale 12 dílů... to se vmáčkne někam :D kresba je hezká... :D ale  měla bych to zkusitkouknout a uvidim :DDD

19 Akira Akira | Web | 26. srpna 2014 v 23:33

Tohle anime neznám... :D No každopádně to vypadá dost zajímavě, už jen ta kresba je lákající a kdo by si nechal ujít takovýho pěknýho kluka, že. :3 Díky za tip, přidám si ho do seznamu. :D

20 Ryuzaki. Ryuzaki. | Web | 27. srpna 2014 v 17:21

RE: První díl se mi moc líbil :) Zkoukla jsem i další na Shirai. Chtělo by to čtvrtý díl s cz titulkama, protože já prostě nepujdu dál, dokud nebudu vědět, co se ve čtvrtém dílu stalo :D Snad to Shirai co nejdříve přeloží.

21 naoki-keiko naoki-keiko | Web | 28. srpna 2014 v 22:10

Koukla jsem se na to na začátku prázdnin. A docela se mi to líbilo. Na hlavním hrdinovi mně zaujal charakter. Bezchybní, ušlechtilí bišíci mně docela nudí :), já na žánr ecci nejsem zvyklá a tak mně ta scéna s kalhotkami rozesmála a přišla mi komicky roztomilá :)

22 Aya Aya | Web | 29. srpna 2014 v 11:49

Jéé, i mně se Btooom! líbilo! Vážně jsem si to sledování užila jako ty! Viděla jsem tři game anime a tohle mě dostalo nejvíc, anime podle seinen mangy je strašně dospělé a vážné, líbila se mi tu ta psychologie a brutalia, dokonce i to ecchi byla pecka, no já jsem starej úchyl, haha. Anime jsem viděla dost dávno a jak čtu tvoji recenzi, mám chuť na něj kouknou zas! Ten konec mě taky rozzlobil, proto si chci přečíst mangu, jsem zvědavá, jak se to vyvíjí dál. A má to takovou zvláštní animaci, že? Líbil se mi děsně opening. super recenze! :3

Jinak jestli se ti líbí tyhle survival anime, vidělas Mirai Nikki? Mně se to teda nelíbilo, ale je to věc názoru, je to dost populární.

23 anefis anefis | 29. srpna 2014 v 15:01

Zaujalo mě to. Asi si to stáhnu, ale myslím si, že táta nebude pro. :D

24 Shizu-chan ^^ Shizu-chan ^^ | Web | 30. srpna 2014 v 19:33

Zní to zajímavě OwO/
... ale není to přesně ten můj šálek kafe x'D
Téma "zabij nebo zemři" se mi moc nelíbí a ecchi nesnáším x'D pro mě celkem vražedná kombinace xD
Ale Himiko se Sakamotem jsou spolu opravdu rozkošní! *W*/

25 Někdo Zvláštní Někdo Zvláštní | E-mail | 6. července 2015 v 16:40

Děkuji beepinko a doufám že sis užila chorvatsko a užiješ si i v zbitku prázdnin líbí se mi tvá stránka (tady je odkaz na 4 díl https://mega.co.nz/#!mBUFnQJB!wmJR4HwhDEAIss-i6u9JFPkDK9Sb3SHS_sCq_sQFbWc pro ostatní doufám že se nebudeš zlobyt že sem semvložil odkaz ;) )

Komentáře jsou uzavřeny.