Grafika na přání-objednávky!!




AKTUÁLNĚ

OMLUVTE MĚ PROSÍM ZE TŘÍDĚNÍ. ^^

MÁM MÁLO ČASU KVŮLI VŠ.

Listen to KPOP, It feels good



Inu x Boku SS - Recenze + Odkazy ke shlédnutí *3*

24. září 2014 v 7:48 | beepinka |  Anime online


Počet epizod: 12
Žánr: komedie,fantasy,romantika,shounen
Rok vydání:2012

Online s českými titulky ZDE!

INFO

Shirakiin Ririchiyo, dcera bohaté rodiny cítí potřebu, že se musí odstěhovat a žít na vlastní pěst v domě známém jako Maison de Ayakashi, neboli dům démonů. A každý obyvatel tohoto domu je doprovázen agentem tajné služby (SS = Secret Service). Ačkoliv Ririchiyo odmítá společnost SS, tak se v domě velmi rychle zabydlí i se svým novým společníkem, liščím démonem Miketsukamim Soushim, který ji hodlá chránit i za cenu svého života. Ale ten by si nejradši jen hrál na jejího poslušného pejska.
(zdroj:http://www.hns.fonty.org/anime/inu-x-boku-secret-service)


Můj názor

Tohle anime jsem viděla již před hodně dlouhou dobou a děj si právě proto již moc nevybavuji. Každopádně vím,že jsem ho zkoukla hodně rychle,protože bylo moc vtipné a bavilo mě. Je to takové příjemné odpočinkové a i romantické anime ^^)/.
Ke všemu Miketsukami-kun je pěkný a šíleně roztomilý bishík :3,který je plně oddaný své paní.....;D
Je jako pes....Lištička jedna ;D!

Jak jsem psala,v anime jsou i romantické momenty ♥ To jsem si užívala!:)


Hlavní hrdinka Ririchiyo mi nevadila,ale ani jsem si jí nijak moc neoblíbila:3. Každopádně je roztomilá ^^).


A na závěr zmíním tuhle prdlou postavu - králík Zange Natsume :D Šíleně jsem ho v tom anime žrala ;D! Je boží :D A ke všemu tak nějak párovatelný s Miketsukamim xD ;D!


Tohle anime doporučuju všem,kdo si chtějí oddechnout u nějakého dějově nenáročného a zábavného anime ^^.
beepinka*
 

3 lidé ohodnotili tento článek.

Komentáře

1 Lea Lea | 24. září 2014 v 14:24 | Reagovat

Ja som to anime videla už 4-krát ale nikdy ma neomrzí :) je to úžasné anime :) a hlavne veľmi vtipné :) asi si to pozriem aj 5-krát :)

2 Yumi-chan15 Yumi-chan15 | Web | 24. září 2014 v 19:29 | Reagovat

Děkuji za recenzi, Inu X Boku jsem chtěla vidět už dávno, ale zatím jsem se k tomu nedokopala. No teď už se na to podívat musím >< :D

3 Yuii ι(^・ω・^)/★ Yuii ι(^・ω・^)/★ | Web | 24. září 2014 v 20:33 | Reagovat

Awww teď to mám zrovna rozkoukané xDDD :33

4 Ryunka Ryunka | E-mail | Web | 24. září 2014 v 21:41 | Reagovat

Vypadá to dobře, moc se mi líbí ty animky. :3 Připomíná mi to tak trochu Kamisama Hajimemashita :3 Taky se tam vyskytuje roztomilý liščí démon, je to opravdu hodně zábavné anime :)

5 Nessa Nessa | Web | 25. září 2014 v 16:19 | Reagovat

Ó áno :3 Toto som videla v priebehu dňa :D Dokonalé anime.. môj problém bol akurát ten, že keď som ho dopozerala, tak som sa rehotala ešte tri hodiny jak šialená :DDD

6 Tamao-chan Tamao-chan | Web | 25. září 2014 v 22:27 | Reagovat

Tohle anime mi před časem doporučovala i jedna kamarádka, ale nevím, mě to nějak zvlášť nikdy nezaujalo... ^^'

7 Shizu-chan ^^ Shizu-chan ^^ | Web | 26. září 2014 v 9:42 | Reagovat

To je to anime na které jsem se chtěla kouknout,ale neznala jsem název! xD xD xD
Ari, Beepi-chaaan! OwO/

Zní to vážně dobře, vypadá to dobře a taky kawaiině... takže se na to mrknu! OwO/
Ariii!! OwO/

8 Ryuu L Ryuu L | Web | 26. září 2014 v 9:57 | Reagovat

toto je pre mňa bolo také super skvelé svižné oddychové anime, ktoré ma milo potešilo ^_^ nečakala som, že ma to až tak dostane, ale predsa :3

9 Aiko Aiko | E-mail | Web | 26. září 2014 v 14:08 | Reagovat

Krásné anime. U něho se dala opravdu odpočinou. Někdy jsem se tam smála jako blbeček xD A Natsume je opravdu skvělý :D

10 Reita Reita | Web | 26. září 2014 v 15:36 | Reagovat

toto anime sa mi už pekní rok povaľuje v PC a videla som vždy iba jednu časť XD nie ako ma nikdy nenadchol :3 snáď to do tej tretice vide :D

11 Muffi Muffi | 26. září 2014 v 15:45 | Reagovat

Vypadá vážně moc hezky. možná to bude první anime, které porádně zkouknu. :D

12 anefis anefis | 26. září 2014 v 15:45 | Reagovat

[11]: Promiň špatné jméno.

13 ♦Reina♦ ♦Reina♦ | Web | 26. září 2014 v 15:55 | Reagovat

Vypadá to dobře, někdy se na to kouknu xD Hezká recenze! :3

14 Sandra Sandra | Web | 26. září 2014 v 16:55 | Reagovat

Tohle jsem už také viděla před delší dobou a také jsme ho rychle shédla :D Hodně se mi zalíbilo :3

15 Choi Mari Choi Mari | Web | 26. září 2014 v 20:38 | Reagovat

Dějově to vůbec není můj typ, ale kresba je nádherná.

16 Blackie Blackie | Web | 26. září 2014 v 20:59 | Reagovat

InuxBoku je boží anime :D Jedno z mála, který jsem schopná zkouknout za jeden den a klidně padesátkrát za sebou :D A Miketsukami je naprosto boží *-*

17 Anne-chan Anne-chan | Web | 27. září 2014 v 0:40 | Reagovat

Awww tohle anime mám v plánu a pořád jsem se k němu ještě nedostala... a jak to tak vidím.. asi ještě docela dlouho nedostanu T.T taká smůla xDDD

18 Ilay Ilay | Web | 27. září 2014 v 0:41 | Reagovat

Na tohle anime se chystám už asi milión let, mám ho dokonce už i stažené v PC jen prostě jsem tak lenošná nebo zaneprázdněná, že na to není čas >.> no snad k tomu jednou dojde vypadá to podle recenze fakt peckovně .. :3

19 Saki Saki | Web | 27. září 2014 v 10:56 | Reagovat

Tak toto anime mám v 'plan to watch' a to už dosť dlhú dobu, no stále sa k tomu akosi neviem dokopať o.o Mám pocit, že to nebude zrovna ten typ anime, ktorý rada pozerám, ale určite tomu dám šancu :D Neznie to vôbec zle a ten 'sluha', či ako ich nazývať, vyzerá ehm... Veľmi zaujímavo xDDD

20 Penny Mizuki Allonsy Penny Mizuki Allonsy | Web | 27. září 2014 v 12:00 | Reagovat

Moc se mi libi ta grafika :) Mam rada tyhle "typy" grafiky, jako treba ve Free ci UtaPri a SAO :D Diky za recenzi, mozna se na to nekdy podivam :)

21 Leriane Leriane | Web | 27. září 2014 v 22:46 | Reagovat

Eheheheeee, další anime, na které jsem zapomněla a chtěla bych ho zhlédnout o3o já jsem ale nemehlo... ty gifky jsou moc roztomilé

22 Shio Usami Akira Shio Usami Akira | Web | 28. září 2014 v 13:17 | Reagovat

Hmmmm ... že bych se mrkla? :3 Vypadá to zajímavě

23 j-vip j-vip | Web | 29. září 2014 v 16:18 | Reagovat

Môj milovaný Soushi :3 Veľmi pekné anime :) škoda, že dej nebol hlbší :/

24 Carter Carter | E-mail | Web | 30. září 2014 v 8:34 | Reagovat

Jop to jsem taky viděla už docela dávno :3 tehdy jsem Ririchiyo úplně žrala ale dneska už by se mi nelíbila c:

25 Mizu Mizu | E-mail | Web | 1. října 2014 v 15:18 | Reagovat

To jsem vidělááááá :3 je to zábavný :DD některé chvíle opravdu stojí za to...

26 Aya Aya | Web | 1. října 2014 v 21:05 | Reagovat

Haha, tohle anime jsem taky viděla docela dávno. Zase tolik mě neoslovilo, ale bylo fajn a i když mi nepřišlo příliš humorné, Zenge byl strašně boží!!! :DDD Daboval ho Mamoru Miyano, pokud si dobře pamatuuj, a ten dělá všechna anime hnedka lepší!:D Ririchiyo jsem měla já strašně ráda! Nevím proč, ale byla mi dost symaptická a taky je moc hezká. Soushi je zas takovej troll, heh.XD Nejvíc se mně líbí ten gif "You've stolen my heart, give it back!!" :>

27 Akemi Yume Akemi Yume | Web | 2. října 2014 v 18:08 | Reagovat

To je přesně anime, které hledám, arigatou za typ~ ^^

28 Sayuri Sayuri | Web | 17. října 2014 v 17:33 | Reagovat

Anime som dopozerala len včera a veľmi sa mi páčilo:) súhlasím s tebou, bolo vtipné a romantické, presne také sa mi páči :-)

29 Timothyfinge Timothyfinge | E-mail | Web | 10. června 2017 v 22:04 | Reagovat

public record search engine  <a href="http://publicrecord1s.com/">people search free public records</a>  free public tax records  <a href="http://publicrecord1s.com/">what is public record</a>

30 ArturoMoTah ArturoMoTah | E-mail | Web | 19. června 2017 v 10:28 | Reagovat

viagra 100mg price

<a href="http://canadianedtreatment.com/">viagra online pharmacy</a>

generic viagra sale

<a href=http://canadianedtreatment.com/>viagra online canada</a>

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama

B.A.P Yes sir!


__________________________________________________