Grafika na přání-objednávky!!




AKTUÁLNĚ

OMLUVTE MĚ PROSÍM ZE TŘÍDĚNÍ. ^^

MÁM MÁLO ČASU KVŮLI VŠ.

Listen to KPOP, It feels good



Sword Art Online - Recenze + Odkazy ke shlédnutí *3*

27. prosince 2014 v 8:00 | beepinka |  Anime online

Počet epizod: 25
Žánr: Akční,fantasy,násilí,romantika,sci-fi,tragédie,virtuální realita
Rok vydání: 2012

Online s českými titulky ZDE!

INFO

Vítejte v roce 2022, konkrétně v Japonsku. Technika během let o mnoho postoupila a dovolila tak vzniknout herní konzoli NerveGear, díky níž se můžete celým vědomím přemístit do hry. Prostřednictvím NerveGear se tak dostanete do virtuální MMORPG hry Sword Art Online. O hru je samozřejmě obrovský zájem. Ve chvíli, kdy se připojí obrovská vlna prvních hráčů, dojde k zablokování hry jejím tvůrcem. Nikdo nesmí hru opustit, dokud neprojde všech sto pater obrovského fantasy světa. V případě, že se někdo z reálného světa pokusí sundat jim helmu, zemřou. Pokud jejich životy klesnou ve hře pod nulu, zemřou. Kirigaja Kazuto, který se přihlásil do SAO pod přezdívkou Kirito, byl betatester. Se znalostmi o hře se dokázal vypracovat na opravdu silného hráče. Jeho jediným cílem je ukončit hru co nejdřív, pro dobro všech, kteří ještě přežívají. A především pro ty, které miluje.
(zdroj:http://fantasyreal.blog.cz/1407/sword-art-online)


Můj názor
Musím říct,že tohle anime je podle mě naprosto vynikající! Neskutečně ho žeru! Sledovala jsem ho,když vycházelo a pamatuji si,jak jsem vždy netrpělivě čekala na další přeložený díl. Jediné malinké zklamání jsem cítila asi v prvních 2-3 dílech,kdy se SAO přehouplo na ALO...tyto díly byly pro mě takové nezáživné,ale pak se to zase rozjelo. ^3^
Moc se mi líbí ten nápad na anime. Sword art online je podle mě velmi originální kousek ^^. Postavy jsem si úplně zamilovala! Samozřejmě hlavně Kirita a Asunu <3! U příběhu jsem několikrát brečela a měla husí kůži. Opravdu skvělé anime. Po hudební a grafické stránce taky pecka!

Handsome guy *3*
Skvělý záběr,že? ♥___♥ ;D :D
beepinka*
 

1 člověk ohodnotil tento článek.

Komentáře

1 Týna Týna | Web | 27. prosince 2014 v 9:54 | Reagovat

Vždy když dojdu na tvůj blog, máš tam pro mě neznáme anime nebo skupinu.
Víš, že tě za to miluju broučku :)

2 anefis anefis | Web | 27. prosince 2014 v 14:01 | Reagovat

[1]: Přesně jako já. :D
Budu muset zkouknout.

3 Aya Aya | Web | 27. prosince 2014 v 18:44 | Reagovat

Už si SAO moc nepamatuju a uvažuju, že bych se na něj podívala znova... No nemám moc čas, tak si to ještě promyslím. Každopádně ten nápad je velmi dobrý a originální, nicméně zpracování mě velmi zklamalo s ne příliš využitým potenciálem všech možností, které prostředí nabízelo. Charaktery se mně moc nelíbily a nějak to není můj žánr.

4 Saki Saki | Web | 27. prosince 2014 v 21:33 | Reagovat

tohle anime bych chtěla vidět, jak bude čas po maturitě :D tak snad se mi bude líbit ^^ vypadá to na dobrý námět :)

5 Ai Eater no Kuroyake Ai Eater no Kuroyake | 27. prosince 2014 v 22:41 | Reagovat

SAO jsem zatím nedokoukala do konce ._. Pvní tři díly naprostá bomba a pak kvalita klesala pomalu dolů.. i když to není zas tak děsné, ale nemám to moc ráda >.< Ovšem animace je fakt naprosto skvělá =3

Btw,mám rozkoukané to Tokyo Ghoul... a asi jsem se zamilovala *-*

6 Shizu-chan ^^ Shizu-chan ^^ | Web | 28. prosince 2014 v 1:35 | Reagovat

Recenze zní hezky :3 a taky se mi líbí ta roztomilá kresba... ale bohužel, jak je něco populární a lidi si to pochvalují... tak mě to od toho šíleně odrazuje xD a musím narazit na něco fakt přesvědčivýho, abych se na to koukla xD xD
Takže pro mě je tohle anime zatím "velké ňou" ÓvÒ
I když věřím, že je dobré! xD xD

7 Yunho-chan Yunho-chan | Web | 28. prosince 2014 v 15:46 | Reagovat

hezký nepoznala som toto anime a teraz mám ďlašiu vec ktorú môžem pozerať ďkaujem veľmi pekne napísná recenze a anime ma zaujalo hlavne ten klukAsunu keď dobre čítam teším sa díky mám čo pozerať

8 Penny Mizuki Allonsy Penny Mizuki Allonsy | Web | 28. prosince 2014 v 17:59 | Reagovat

No, jednou jsem se na nej zacala divat, to mi bylo kolik, ani nwm a moc se mi to nelibilo.
Po roce jsem se k tomu vratila a nemohla jsem od toho odtrhnout oci, ale jaksi jsem se na to zase prestala divat :DD Takze uvidime xD Kazdopadne pekna recenze ^^

9 Blackie Blackie | Web | 28. prosince 2014 v 19:44 | Reagovat

pěkná recenze ^^

nom, já SAO viděla už docela dávno a potenciál & originální nápad to rozhodně mělo :D a prvních pár dílů to bylo i docela dost fajný, /Klein je boží ♥/ jenomže pak se objevila Asuna, z pokusu o nejvíc badass charakter se stal malej ubrečenej kluk a všechno šlo do kytek ._.

ale abych nebyla jenom negativní, animaci to má fakt dobrou :D

10 Bumbík ^^ Bumbík ^^ | 2. ledna 2015 v 15:40 | Reagovat

ja si neviem pomôcť ale od tochto anime sa snažím držať čo najdalej :D :D :D  potom čo som o nom počula všeličo neviem či ho chcem pozerať, aj ked tvoja recenzia ma presvieča o opaku xD  no jo mala by som to eštše zvážiť xD

11 Tohru- Tohru- | E-mail | Web | 2. ledna 2015 v 21:20 | Reagovat

Toto anime som začala pozerať... Nebavilo ma a odvtedy sa od neho držím ďalej :D neviem... Netuším prečo .___. (hanbím sa za seba)
Aj keď.. Tvoja recenzia možno zmení môj názor a dám tomu šancu ale neviem, neviem :D

12 naoki-keiko naoki-keiko | Web | 3. ledna 2015 v 10:24 | Reagovat

První řadu jsem viděla jen do jedenáctého, možná třináctého dílu. Prvních deset epizod se mi líbilo, i když občas mluvili svým hráčským jazykem ze kterého jsem byla mimo protože hry nehraju. Ale držela jsem se na tom, protože to mělo tu dynamiku a umíraly tam postavy a kdovíco ještě. Jenomže jsem vyznavačka tzv. "vztahu za pochodu", pokud se anime zabývá neslazeným dějem, což uvěznění ve hře opravdu nenajdeš, tak by se toho mělo držet až tak nějak ke konci, jenomže, když se dva hlavní hrdinové ubytovali někde v nějaké chajdě, má reakce byla okamžitá WTF?! Takže jsem to po pár dílech opustila a myslím, že se k tomu už nevrátím.
Za originální to příliš nepovažuju, už mnohokrát se využila myšlenka uvěznit lidi ve hře.
Ale aby jsi rozuměla, nehatím to nikomu, jenom píšu jak to vidím, protože animaci a hudbu to má impozantní nebo přinejmenším moc hezkou :) Ony jsou asi opravdu dva tábory, jedni to milují, druzí nenávidí. Nechce se mi patřit ani do jednoho, prostě to není můj šálek kávy ;), hezká recenze

13 Ryunka Ryunka | E-mail | Web | 4. ledna 2015 v 17:13 | Reagovat

Prolínání reálného a virtuálního světa - to je hodně zajímavý námět. Je to akční a napínavé, ale postupně tenhle aspekt začíná slábnout. U první i druhé série mě víc bavila první polovina anime...
SAO je velmi často popisováno jako "Feels Art Online"... :DD Je to hodně psychologické a pocitové - ale místy až moc. Taky jsem si párkrát pobrečela, hlavně na konci druhé řady - to už se nedalo... :D

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama

B.A.P Yes sir!


__________________________________________________