AKTUÁLNĚ

#behappy

Listen to KPOP, It feels good


Tokyo Ghoul - Recenze + Odkazy ke zhlédnutí :3!

10. prosince 2014 v 6:50 | beepinka |  Anime online

Počet epizod: 12
Žánr: Horor,Podle mangy,Drama
Rok vydání: 2014

Online s českými titulky ZDE!

INFO

Tokijští ghúlové jsou v kostce o nefér společnosti, v níž spolu jsou nuceni žít jak lidé, tak tyhle více či méně příšerky, které nedokáží pozřít nic jiného než lidské maso. Logicky tedy nejsou tihle ghúlové příliš oblíbení. Příběh se pak točí kolem chlapce, jenž je původně člověkem, ovšem kvůli transplantaci ghúlích orgánů do jeho těla se z něj stává něco mezi. Respektive z těla se stala příšerka a polovinu jeho hlavy začala okupovat původní majitelka těch orgánů. Ve výsledku je z něj jakýsi strašně vzácný hybrid, jehož hlavním úkolem je samozřejmě vytvořit most mezi oběma stranami.
(zdroj:http://anime.akihabara.cz/anime/Tokyo-Ghoul-2014)


Můj názor

Nejprve jsem se k tomuto anime moc neměla,ale když jsem četla různé pochvalné recenze,řekla jsem si,že ho taky musím zkusit. Je to podle mě něco docela originálního. Vcelku mě bavilo. Nejepičtější díl,který jsem si nejvíce užila, byl díl poslední. Teď si jdu trošku zaspoileřit :DD :
Já každým dílem očekávala Kanekiho "proměnu" ..nebo respektivě přijmutí toho,že je ghoul. Bože šíleně jsem se totiž těšila,až ho uvidím s těmi nádhernými bílými vlasy!!>o< :D Proč až v posledním díle? To je tak nefér :´D ach jooo >o< :D! No ale sluší mu to no :P :D ....hned vzbudil můj zájem :DD ..haha. No a ....ten konec?! To chce druhou sérii. Myslím si,že určitě bude!:3 Konec spoilerování :D
V anime jsem si neoblíbila žádnou postavu. Jen mě v posledním díle zaujal více Kaneki a také jsem se ráda koukala na Amona - fešák ^^ :D! a Uta - velmi vzhledově zajímavý týpek o.o)!

Kaneki

Amon

Uta

Přiznám se, v anime se našlo několik momentů,u kterých jsem si pobrečela.;D Spoiler: Smrt Hinamini maminky,příběh Nishikiho a bolest Amona nad ztrátou pána Mado-san. Konec Spoileru.
No takže nejsem tímto anime úplně nadšená,ale myslím si,že když vyjde druhá série,že jí určitě zkouknu taky,protože dobrý kousek to určitě je. ^^


beepinka*
 

1 člověk ohodnotil tento článek.

Komentáře

1 Shio Usami Akira Shio Usami Akira | Web | 10. prosince 2014 v 18:12 | Reagovat

Já se na tohle anime začala koukat ze stejného důvodu jako ty - prostě jsem to viděla VŠUDE !! :D A já si připadala jak dement.

První díl byl zvláštní a tak nějak mi Kaneki nepřirostl k srdci (hlavně svým zevnějškem) - jednoduchý, najivní a přihlouplý trouba no :D Daleko víc mě zajímali ghoulové a tak nějak jsem si k nim vytvořila sympatie. Docela mi to připomělo anime SHiki, které řešilo podobný problém (zabít někoho, aby jsi přežil).

Poslední díl mě naštval, protože byl jedním z nejlepších a už se těším na druhou sérii, která se začne vysílat na začátku ledna (za měsíc .. hue hue) :3 <3

Jo a Kaneki s býlími vlasy a zabijáckým pohledem? Ten kluk si mě pomalinku začíná získávat :D Jen tak dál Keníku :D

2 naoki-keiko naoki-keiko | Web | 10. prosince 2014 v 19:48 | Reagovat

Mě nejvíc na tomto anime zaujal právě Mado-san, nevím, z ostatních postav jsem neměla skoro žádný požitek a chvílemi jsem měla pocit, že děj hezky přeskakuje aniž by vysvětlil, co se a jak stalo.
U konce si taky nejsem jistá, jestli mám být šťastná. Kaneki se změnil, dobře, beru to, třeba to s ním bude lepší (viděla jsem i trailer nebo něco na ten způsob na druhou řadu, takže bude určitě, když tak na konatě je článek- konata.cz), ale s vedlejšími postavami si nejsem jistá, hlavně, jestli si budu pamatovat co se a jak stalo, skončilo to opravdu rozpracované na detailech. Nevím, podle mě to byl takový hezký průměr.

3 So3ra So3ra | Web | 10. prosince 2014 v 23:46 | Reagovat

Jejda u toho spoilerování jsem si zakryla oči. :3 Anime mi už doporučila kamarádka , ale taky jsem se k tomu moc neměla , ale teď si to přidám na svůj seznam který se jmenuje * Soro tohle musíš zkouknout! :D *

4 Yunho-chan Yunho-chan | Web | 11. prosince 2014 v 16:43 | Reagovat

páni super akože toto som ešte nevydela takže som zvedavá teším sa kuknem si to :)

5 Reita Reita | 12. prosince 2014 v 8:00 | Reagovat

Ja som sa na toto anime chcela pozrieť ale Pides sa anime moc nepáčilo takže som si ho pozrela iba tak zbežne XD, Všetky ti traileri a pictuti na nate ma uchvátili no fakt že tie krásne biele vlasy mal až na konci anime ma sklamalo T_T ja dúfam že bude aj ďalšia séria XD ...pekná recenzia :D

6 Ai Eater no Kuroyake Ai Eater no Kuroyake | 12. prosince 2014 v 20:49 | Reagovat

Omg! To vypadá úžasně! Děkuju, děkuju, děkuju za recenzi! Musím se na to jít podívat! *-* A Kaneki je totally adorable =33

7 Saki Saki | E-mail | Web | 12. prosince 2014 v 20:52 | Reagovat

Pravdupovediac sme na tom boli takisto, tiež sa mi do toho vôbec nechcelo, ale nakoniec ma tie pozitívne názory zlomili a ja fakt neľutujem, že som sa do toho dala, pretože TG som si ozaj obľúbila. Síce ma trochu štvalo pár vecí, no i cez to ma príbeh dostal, bolo to veľmi zaujímavé a rada som si pozrela niečo, čo tu ešte nebolo ;3 Inak musím súhlasiť, kaneki s bielymi vlasmi ;33 A Uta >3 Inak druhá séria už je dlho ohlásená, začína tuším v januári :D

8 Týna Týna | Web | 12. prosince 2014 v 21:15 | Reagovat

Příběh vypadá zajímavě, ale nejsem si jistá, jestli si to někdy skouknu. Je to ten druh anime, co mě moc neláká. Jsem ale ráda, že sis ho užila :)

9 Sandra Sandra | Web | 13. prosince 2014 v 10:57 | Reagovat

Nevím, ale asi se tomuhle anime nějak vyhnu :D Nějak mi nesedlo ani recenze ani tak všelijak :D Já spíš asi něco jiného xD

10 Yuna Yuna | Web | 13. prosince 2014 v 11:53 | Reagovat

Upřímně? Byla jsem na tohle anime vcelku natěšená už od doby, co jsem viděla PVčko, říkala jsem si, že to bude fakt super. No... podívala jsem se na první tři díly s kámoškou a poté jsem nějak ztratila chuť, i když jsem se i přes o podívala na další dva. Teď jsem viděla asi tak půlku toho anime a musím říct, že mi to přijde strašně směšné XD Hlavně Kaneki a jeho inteligence :"D Já jsem ten člověk, co se spíše nechce vrhat do mainstreamových anime, takže jsem ještě ani nedokoukala SnK ani SAO :D A někteří lidi by mě za to asi chtěli ukamenovat XD

11 Wolfie Wolfie | Web | 13. prosince 2014 v 12:23 | Reagovat

Já na to teda začala koukat, protože se hodně zajímám o nové anime a z letních mě nejdříve zaujal nejvíc (i když jsem pak našla lepší)
Jinak s tebou souhlasím. Poslední díl byl perfektní a ten battle OwO

12 Blackie Blackie | Web | 13. prosince 2014 v 21:22 | Reagovat

TG mi už docela dost dlouho hnije v animelistu a nemůžu se k němu dostat :D ale jak tak čtu ty pozitivní recenze, asi si na to budu muset najít čas :D

13 ♦Reina♦ ♦Reina♦ | Web | 14. prosince 2014 v 10:33 | Reagovat

Ještě jsem to bohužel neviděla. Není moc čas, ani chut'. :D Ale podle téhle recenze to musí být zajímavé anime.. *///*
Někdy si na to určitě najdu čas! :'3 ^^

14 Aya Aya | Web | 14. prosince 2014 v 12:21 | Reagovat

TG ještě nemám dokoukané, ale taky mě nějak zaujalo, i když mi v něm dost vadila ta cenzura. No ráda bych se dostala k manze... jo to s těmi Kanekiho bílými vlasy jsem slyšela a taky jsem na to po tom vidění v openingu furt čekala.XD S Utou souhlasím, jeho image je děsně boží, je strašně cool, ale jinak k němu nemám moc vztah, protože jsem se s ním potkala snad jen v jednom díle. :D Mě dostával ten týpek s fialovýma vlasama, co ho daboval Miyano.XD To byl takový troll.XD Jina druhou sérii TG dostane v zimě, tak jsem zvědavá.:3 Pěkná recenze.˘˘

15 Yumi^^ Yumi^^ | Web | 14. prosince 2014 v 18:31 | Reagovat

Prostě naprosto dokonalé anime. Jedno z mých nejoblíbenějších :3

16 Penny Mizuki Allonsy Penny Mizuki Allonsy | Web | 14. prosince 2014 v 19:40 | Reagovat

O tomhle anime jsem nikdy nic neslysela, ale mas peknou recenzi :)
Kazdopadne, dej zni zajimave a mozna se najde cas na shlednuti ^^

17 Yasuko-chan~ Yasuko-chan~ | Web | 15. prosince 2014 v 2:15 | Reagovat

Tohle anime mi vychvaluje nejméně pět mých kamarádů, ale já jsem nebyla schopná se k tomu dokopat:D
Ani jsem nikde nečetla recenzi, tak nevím o čem je. OPRAVA- Teď už ano:D
Hybrid? To zní lákavě..a myslím, že šoupnu Tokyo Ghoul na první místo v čekacím seznamu:D Blíží se prázdniny a tak si čas určitě najdu:3
Pokud mi tedy neupadne ruka od kreslení, protože si dost lidí žádá obrázky fňuk >><<

18 Shizu-chan ^^ Shizu-chan ^^ | Web | 15. prosince 2014 v 17:38 | Reagovat

Jelikož nemám ráda horory... a požírání lidskýho masa mi nahání husí kůži...=w=" Každopádně se přiznám, strašně mě láká ta animace xD ale vím, že toho budu litovat xD
A navíc... pokud je to jako s Noragami, radši už si přečtu mangu xD

19 sijara sijara | E-mail | Web | 17. prosince 2014 v 18:18 | Reagovat

Bez obalu - je mi až neskutečně líto, že snad nikdo z Česka nebo Slovenska nepřečetl mangu a ani netuší, co to znamená mít ji přečtenou a pokračovat v TG:re (pokračování s časovým přeskokem). Ale ještě horší je pocit, když nějaký kritikou posedlý šílenec začne křičet na Kanekiho, jaký je naivní a jednoduchý hrdina. Nechci se tady zase vykřičet, jenom malá rada: nedávejte ani na první (!!!) ani na druhý dojem. Mimochodem, jak se hodně lidí těší na druhou sérii, tak ta nebude podle mangy, takže si nejsem jistý, jestli si to pořádně užijete. A verze bez cenzury už je vydaná.

20 Tohru- Tohru- | E-mail | Web | 18. prosince 2014 v 1:23 | Reagovat

Vyzerá to dobre.. určite cez prázdniny pozriem :ä ... (veľmi pekný článok :3)

21 Kira Yume Kira Yume | E-mail | Web | 20. prosince 2014 v 11:04 | Reagovat

Haha, taky se mi do toho moc nechce. Ale uvidíme, zkusím to a snad se mi něco zalíbí. :D A díky za recenzi, :)

22 Ryunka Ryunka | E-mail | Web | 20. prosince 2014 v 20:12 | Reagovat

Anime mě velmi bavilo :3 Kanekiho jsem si oblíbila až v posledním díle - protože konečně přijal, čím je - už to nebyl ten bezbranný hošík, co na začátku... Jsem zvědavá na druhou sérii, tak si toho nového Kanekiho o to víc užijem :3

23 Bumbík ^^ Bumbík ^^ | 21. prosince 2014 v 22:01 | Reagovat

nooo ja som si to mega užila... hlavne ked Kaneki bojoval sám zo sebou  a posledný diel... som nadávala že už teraz nieje druhá seria! xD xD xD

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama