AKTUÁLNĚ

#behappy

Listen to KPOP, It feels good


Ao Haru Ride - Recenze + Odkazy ke zhlédnutí ♥!

27. března 2015 v 21:47 | beepinka |  Anime online

Počet epizod: 12
Žárnr: Romantika,Shoujo,Podle mangy,Školní prostředí,Komedie
Rok vydání: 2014


Online s českými titulky ZDE!

Download
Ke stažení s českými titulky ZDE!

INFO

Yoshioka Futaba má několik důvodů, proč chce "obnovit" svoji image a život jako nová studentka vyšší střední školy. Protože je k ostatním až moc milá, její kamarádky z nižší střední ji odstrčily, a kvůli nedorozumění se nedokáže dostat přes city, které chová k chlapci jménem Tanaka. Teď, na vyšší střední škole, je rozhodnuta, že se už nebude chovat jako dáma, aby na ni její přátelé nežárlili. Zatímco si spokojeně žije svůj život, znovu potká Tanaku, který se teď jmenuje Mabuchi Kou. Řekne jí, že se cítil stejně jako ona, ale teď už věci nemůžou být nikdy jako dřív. Bude Futaba pokračovat ve své lásce, která pro ni před třemi roky ani nezačala? (zdroj: http://www.hns.fonty.org/anime/ao-haru-ride)



Můj názor

Ao Haru Ride se připisuje k mým nejoblíbenějším anime!:3 Je nepopsatelně nádherné. Jak příběh,tak i grafika. Neskutečně jsem si ho zamilovala. Je to to pravé pro mě. ♥ - něžné,plné silných citů,dojemné,ale i skvěle vtipně pojaté. Několikrát jsem si u něj pobrečela <3.
Co se týče postav,tak Kou si mě získal. Není to žádný tvrďák,frajírek apod. Je to chlapec,který působí poněkud nedostupně a odtažitě,ale uvnitř je velmi něžný a milující. No a je krásný >o<)!


Futabu jsem si taky oblíbila ^^)/. A naprosto jsem se rozplývala u všech romantických a něžných momentů,kterých je tam požehnaně..muheheheheh


V Ao Haru ride je také o přátelství a o dalších vedlejších láskách. No prostě je krásné <3! Miluji ho ♥ A všem romantickým duším ho jednoznačně DOPORUČUJI! Tohle zkrátka musíte vidět >o<)!! :D ;D

♥♥♥ !!!!!! ROZHODNĚ PATŘÍ K NEJLEPŠÍM ROMANTICKÝM ANIME,JAKÉ JSEM KDY VIDĚLA !!!!!!! ♥♥♥


beepinka*
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Komentáře

1 Sayuri Sayuri | E-mail | Web | 28. března 2015 v 8:05 | Reagovat

Naprosto s tvojím názorom súhlasím. Aj ja mám toto anime veľmi rada, je také pekné, romantické, niekedy aj vtipné a podobne. :-)

2 Saki Saki | E-mail | Web | 28. března 2015 v 17:35 | Reagovat

Musím priznať, že i cez moju skepsu voči shoujo anime, je toto práve jedno z toho mála, ktoré ozaj stoja za to^^ Príbeh bol pojatý ozaj pekne, malo to svoj nápad, malo to svoje čaro a nepôsobilo to nútene; ozaj som si jeho sledovanie užilo, bolo to veľmi príjemné prekvapenie :D

3 Yuna Yuna | Web | 29. března 2015 v 11:20 | Reagovat

mhmm mhmm romantika... nepatří zrovna k mým vyhledávaným žánrům, no alespoň do teď zrovna moc nepatřila :D sem tam se na něco trochu romantického podívám, ale jen zřídka kdy. Ta animace se mi ovšem líbí a možná, pokud budu někdy mít melancholickou náladu... kdo ví :D

4 Gabrielle Crystal RoseBonniee ~ Gabrielle Crystal RoseBonniee ~ | Web | 29. března 2015 v 14:27 | Reagovat

To anime milujem ! Akurát som o ňom tiež písala v novom článku. Jedno neskutočne nádherné anime ♥

5 Wordie Wordie | 29. března 2015 v 17:59 | Reagovat

Jelikož se už moc na anime nedivám,tak nevím jestli si to není pustím.Ale někdy tomu snad šanci dám..^^

6 Ryunka Ryunka | E-mail | Web | 29. března 2015 v 20:04 | Reagovat

Je to krásné a velmi pocitové anime. Patří mezi moje nejoblíbenější v tomhle žánru...
Jak se jejich vztah pomalu vyvíjel, jak se pomalu otevíral jeden druhému, to bylo prostě neskutečně dojemné a krásné...

7 Penny Mizuki Allonsy Penny Mizuki Allonsy | Web | 30. března 2015 v 19:29 | Reagovat

Nekdy se k tomu budu muset uz konecne dostat :D Velmi se mi libi ta grafika, takze jsem zvedava, no uvidime ^^

8 Ryuu L Ryuu L | Web | 31. března 2015 v 12:32 | Reagovat

síce toto anime mi vôbec nesadlo, ale malo velmi dobre zvládnutú jednoduchú animáciu, ktorá sa pre shoujo žáner velmi hodila :3 som zvedavá na jeho live-action prevedenie O.O

9 Kiara Kiara | E-mail | Web | 31. března 2015 v 21:04 | Reagovat

Na toto anime mám strašnou chuť se podívat, ale napřed si chci přečíst mangu, jenže ta ještě není přeložená do češtiny... Co budu dělat?! T-T :D

10 Anne-chan Anne-chan | Web | 1. dubna 2015 v 1:32 | Reagovat

Nyaaaaa z tohohle se stala moje srdcovkaaa :333333 sice jsem viděla zatím jen dvakrát... (ehehe xDDDDDD) ale i tak prostě skvělý to je :333

Vždycky když mě dostane, když někde vidím tu scénu, jak Futaba otvírá dveře od kabinetu nohou xDDDDD

11 Yunho-chan Yunho-chan | Web | 1. dubna 2015 v 17:11 | Reagovat

veľmi pekné musím vidieť

12 Ayame Ayame | Web | 1. dubna 2015 v 20:47 | Reagovat

Pekné! k tomu anime se zatím nemužu dostat :D ale budu muset tvá recenze me nakopla :)

13 Leriane Leriane | Web | 2. dubna 2015 v 15:31 | Reagovat

Četla jsem celou mangu a anime jsem také viděla, šíleně jsem se do toho zamilovala :D jo jo jsem takový shoujofil :D moc pěkná recenze

14 kazahanakoyuki kazahanakoyuki | Web | 2. dubna 2015 v 17:16 | Reagovat

To by mohlo být zajímavé :)

15 Aya Aya | Web | 2. dubna 2015 v 22:16 | Reagovat

Toto anime jsem bohužel ještě nedokoukala. >< Strašně mě to mrzí, prtoože i mně se velice líbilo a strašně mě bavilo! Musím dočíst mangu.... Jak říkáš, je to určitě jedno z nej romantických anime, která jsem i já viděla. ^^

16 Bumbík ^^ Bumbík ^^ | 3. dubna 2015 v 18:56 | Reagovat

kedže nemám nič nové na pozeranie, rovno si to aj idem pozrieť, verím že ma to nesklame ked sa to aj tebe tak moc páčilo ^^

17 Tamao-chan Tamao-chan | Web | 5. dubna 2015 v 17:48 | Reagovat

Sice romantická shoujo anime moc nemusím, ale podle těch ód, co na AHR všichni pějí, to musí být vážně skvělé! :D ^^

18 ShiroInori ShiroInori | Web | 6. dubna 2015 v 15:10 | Reagovat

Ao Haru Ride som čítala aj mangu (niekedy ju musím dočítať >_<) a hrozne som sa tešila na anime a nesklamalo ma, bolo naozaj super (Kou bol super :D)
Btw... budem veľmi rada sb, idem si ťa pridať :3 ...len ja k-pop moc (teda vôbec :D) nepočúvam, tak snáď ti nebude vadiť, ak sa nebudem moc vyjadrovať k článkom s k-pop zameraním TT__TT, ale niekedy tomu možno dám ešte jednu šancu a zapáči sa mi, kto vie :D snáď ti to nevadí QAQ

19 Tohru- Tohru- | E-mail | Web | 8. dubna 2015 v 15:01 | Reagovat

Bolo krásne :3 aj keď anime na mangu nemá xD

20 Adís Adís | E-mail | Web | 12. června 2015 v 8:07 | Reagovat

Musím souhlasit, to anime je úplně úžasný! >< : 33 A ten Kou.. *rozplývá se*
Já chci do anime světa, sakra! :D Tam je to úžasné! TwT A ti kluci.... -w-
Káá~ :D Úžasné anime i tato recenze! TwT :3

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama