AKTUÁLNĚ

#behappy

Listen to KPOP, It feels good


Sekaiichi Hatsukoi Movie: Yokozawa Takafumi no Baai - Recenze + odkazy ke zhlédnutí ♥!

11. srpna 2015 v 18:17 | beepinka |  Yaoi online

Počet epizod: 1 film
Žánr: romantika,shounen-ai,humor
Rok vydání: 2014

S anglickými titulky ZDE!

INFO

Poté co se Yokozawa vzdal Takana však neznamená, že má od milostných trablů pokoj. Na scéně se objevuje Kirishima Zen, šéf-editor Japunu společně se svojí dcerou Hiyori. Oba vtrhnou do Yokozawova života a nemíní se ho již pustit.
(zdroj: shirai.cz)

Můj názor

Jsem ráda,že jsem se konečně dostala ke shlédnutí téhle klasiky všech klasik. Prostě Sekai-ichi♥! Příběh se mi líbil a u valentýnského speciálku jsem se culila jak debil :D! Krásné <3! Jen by to chtělo více žhavých scének TOT !! :D *No jo..beepinka nemá nikdy dost ;D*

Kirishima a Yokozawa tvoří pěkný pár >o< ♥ Co jsem se tak koukala,tak Yokozawovi je 25 a Kirishimovi...35 mmmm pěkný věkový rozdíl...To je sexy !! >o< waaah. Kirishima je ke všemu taký fešný seme!:D muhehe.




A jak jsem již psala výše,valentýnské speciálky mi fakt udělaly radost ;D Sweet >< :D! Bylo pěkné zase vidět Takana a Onoderu.
Opravdu si myslím,že tenhle film nesmí žádný milovník Sekai-ichi vynechat ^^)/

beepinka*
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Komentáře

1 Saya - Mi Saya - Mi | Web | 11. srpna 2015 v 19:06 | Reagovat

Neesmí žádný milovník Sekaiichi vynechat? Tak to jdu na to =D

2 Aya Aya | Web | 11. srpna 2015 v 19:42 | Reagovat

Sekaiichi jsem neviděla, ale už nebudu dlouho otálet. I když mám zájem si spíš přečíst mangu. >< A tenhle film nebude chybět v mém watch listu. :D

3 Kate Kate | Web | 12. srpna 2015 v 13:52 | Reagovat

Yeeey :D ten film jsem viděla, a je vážně skvělý :D ale tak stejně jako tobě, i mě tam chybělo více vážných scén >o< :D

4 S c a r s S c a r s | Web | 12. srpna 2015 v 15:31 | Reagovat

Yokozawa Takafumi no Baai jsem v několika volumkách, kde to vychází jako oficiální novela. Na netu naštěstí běží i anglický překlad, ale i tak mi udělalo hroznou radost, když jsem se dozvěděla, že to bude mít OVA :3 osobně ze Sekai-ichi mám tyhle dva nejradši :D

5 Luci Luci | Web | 12. srpna 2015 v 17:30 | Reagovat

nikdy jsem o tom neslyšela :O ale jestli je to tak skvělé, tak se na to asi jednou podívám :))

6 Sayuri Sayuri | E-mail | Web | 13. srpna 2015 v 8:50 | Reagovat

Ohoho ešte som to nevidela ale po tomto článku si to idem skuknuť :3 Ved predsa Sekaichi :3

7 Saki Saki | E-mail | Web | 13. srpna 2015 v 11:18 | Reagovat

Ahh, toto som si pustila už dávnejšie a rozhodne neľutujem, ich dvoch som mala v Sekaiichi strašne rada, takže film na rozhodne potešil. >DD

8 dead-cutie dead-cutie | Web | 13. srpna 2015 v 12:23 | Reagovat

Ach to jsem viděla :DDDD Je to super :D

9 Miya Miya | Web | 13. srpna 2015 v 14:26 | Reagovat

ajajáj! old feels sa vrátili!
Videla som prvú sériu Sekaiichi, aj keď vtedy som moc už anime neholdovala a tiež pár častí z druhej, ale netušila som, že je aj film :O
Nie sú tí dvaja hlavní hrdinovia z jedného špeciálu asi z druhej série? Prečo je tam teda niekto tretí?
Tie páry boli také zlaté, najmä ten predajca tých máng a ten...druhý, ktorý bol od neho o dosť starší ale už neviem ako sa volal a čo robil :D
Ach, ďakujem ti za pripomenutie tejto klasiky! :3 :D

10 Penny Mizuki Allonsy Penny Mizuki Allonsy | Web | 14. srpna 2015 v 9:43 | Reagovat

Film vypada zajimave :D No mozna bych to mohla zkusit. To bych se vsak nejdriv musela podivat na anime a az pak na film. Kazdopadne diky za recenzi ^^

11 Ayame Ayame | Web | 14. srpna 2015 v 12:09 | Reagovat

Viděla jsem a byla jsem hodně hodně nadšená :3 asi se opet kouknu na Sekaiichi hatsukoi :D *má zas uchylné choutky* :D

12 Saki Saki | Web | 15. srpna 2015 v 15:53 | Reagovat

já jsem si ty dva úplně zamilovala ^^ prostě takoví bobani!! :33 ♥♥ film je to úplně libový ^^ awww oni jsou spolu prostě tak dokonalí! :)

13 allyouwishfor allyouwishfor | 16. srpna 2015 v 18:16 | Reagovat

Zdravím, rada by som ťa pozvala na nové textové anime RPG:
http://rpg-allyouwishfor.blueforum.cz/

14 vill-x vill-x | Web | 19. srpna 2015 v 21:54 | Reagovat

Na OVY se mi vždycky nechtělo nějak moc dívat, ale jsem ráda, že jsem tohle viděla, to bylo awwwww :')

15 Ryunka Ryunka | E-mail | Web | 21. srpna 2015 v 11:20 | Reagovat

Moje nejoblíbenější yaoi anime :3 Film jsem viděla a byl skutečně zábavný... Do té doby jsem Yokozawu moc nemusela, ale pak jsem si ho docela oblíbila :)

16 Gabrielle Crystal RoseBonniee Gabrielle Crystal RoseBonniee | Web | 23. srpna 2015 v 21:59 | Reagovat

Ja som taká rada, že som na to náhodne narazila na Youtube ♥

17 Shizu-chan ^^ Shizu-chan ^^ | Web | 24. srpna 2015 v 0:33 | Reagovat

Co k tomu napíšu jako úplně první... štve mě, že obě série Sekaiichi a Junjou ztratily typické náznaky sex-scének, které bývaly QQ a je to škoda, vždycky jsme se na nějaké to... "šmušlišmuš" strašně těšila a teďto střihnou v tom nejlepším x'D a ani tenhle film není vyjímkou... pamatuju si, jak jsme byla zmatená tím: "Tak co? dělali to? nedělali? toť otázka..." xD xD xD
Ale po romantické stránce to bylo moc kawaii :3
Přiznám se, myslela jsem, že je Yokozawovi trochu víc, tak 30 nebo tak nějak xD

18 Elyrose Elyrose | Web | 24. srpna 2015 v 20:28 | Reagovat

Musím si to pozrieť keď píšeš že to je klasika a ja vôbec neviem o čo go :D! Už dlho som nevidela žiadné Yaoi tak by sa zišlo, podľa recenzie a obrázkov súdim že sa mi to bude páčiť ale uvidíme :D. :)

19 Akira-san Akira-san | 10. srpna 2016 v 13:08 | Reagovat

Videla som obydve série Sekaiichi Hatsukoi a aj tento film. Veľmi sa mi páčil. Kirishima a Yokozawa sú strašne zlatý pár 😊😊😊. Ale najradšej mám Onoderu a Takana (dúfam, že tak sa volajú tí chalani z hlavného páru. Videla som to už dávno)

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama