Grafika na přání-objednávky!!




AKTUÁLNĚ

OMLUVTE MĚ PROSÍM ZE TŘÍDĚNÍ. ^^

MÁM MÁLO ČASU KVŮLI VŠ.

Listen to KPOP, It feels good



[Recenze] Kanojou wa uso wo aishisugiteru / The liar and his lover!~

17. září 2016 v 21:02 | beepinka |  The liar and his lover
Rok vydání: 2013
Země původu: Japonsko
Žánr: drama,romantika,hudební
Délka filmu: cca 117 minut

Online s anglickými titulky ~ KLIK ~

INFO

Hlavní hrdina Aki je bývalým členem skupiny Crude Play. Se členy skupiny je ale stále v kontaktu,jelikož pro ně píše songy. Jednoho dne však potká mladou dívku Riko a oba se do sebe zamilují. Nicméně zatají jí jeho právé jméno,a tak Riko žije ve lži. Komplikace nastanou tehdy,když producent Crude Play na ulici zaslechne zkoušku kapely,jejíž zpěvačkou je právě Riko. Riko je pak pozvána do hudební společnosti,pod kterou má s kapelou debutovat. A jelikož se na veřejnost dostanou fotky Akiho s Riko,je Aki nucen Riko opustit,aby nebyl ohrožen její debut. Vrátí se k sobě nebo půjde každý svou vlastní cestou? Dozví se vůbec Riko,kdo vlastně Aki doopravdy je?

NÁZOR

Nedávno jsem se konečně dostala ke shlédnutí téhle moc fajn doramy,která mi už nějakou tu dobu ležela v seznámku. Děj se mi docela líbil. Jen ten konec mi přišel takový slabší,což mě trochu mrzí. Čekala bych to nějak více epicky zakončené. Ale jinak to bylo fajn. Též se mi líbilo to hudební prostředí. Asi kvůli tomu,že si to v duchu spojuju s kpopovými boy bandy :D (kpop addicted lol). A ke všemu ty romantické scény byly povedené,takže to jsem si fakt užila :D! No jo,romantika..to je moje :D! A samozřejmě jsem si i trošičku pobrečela...jak jinak taky. :D
Btw: Aki je fakt moc pěknej :D. A hlavní hrdinka Riko je šíleně roztomilá. Občas mě hlavní hrdinky tak nějak iritujou svým chováním,ale Riko k nim teda určitě nepatří ^^. Jinak musím říct,že se mi ještě moc líbilo to,že Akimu je 25 a Riko 16....to je prostě sexy no ne? :D! *-*
Na závěr ještě řeknu,že od téhle doramy fakt nečekejte moc,ale na druhou stranu není to vůbec špatné a pokud máte rádi romantiku,tak si to podle mě určitě užijete. Takže za mě určitě ano,mrkněte na to ^^.

Gooooosh >//////< ♥
Aki je fakt fešák *_____*

Btw: Členové Crude Play jsou taky docela hot :D! O důvod víc na to mrknout ne? :D :P Hlavně ten blod týpek (zpěvák :D :3) ! ~~~


SPOILER TIME (PLS HELP ME) :D ----> To,co mě vyloženě nasralo je pro mě takový úplně nejasný konec. Sakra tak odjel Aki nebo zůstal s Riko?! A nebo jsem fakt jenom totálně blbá? :D Bude pro ní psát písničky nebo...jako co?! :D Ten takový fakt lehce otevřený konec mě docela štve!!! T3T)~ Jak to vidíte vy?

Na závěr přikládám tohle naprosto skvěle udělané videjko!!!^^


beepinka*
 

1 člověk ohodnotil tento článek.

Komentáře

1 Mirenia Mirenia | Web | 18. září 2016 v 8:46 | Reagovat

Tak na tohle určitě mrknu. Jsem na tom tak jako ty, romantika to je prostě moje :D Chce to něco dalšího. Až shlédnu Kaichou Wa Maid Sama a přestanu být vykolejená z Usuiho (nevím jak to skloňovat :D) jdu na tohle :D díky za tip!

2 S c a r s S c a r s | Web | 18. září 2016 v 12:19 | Reagovat

Mě se tenhle film taky dost líbil, ať už příběhem, tak i soundtrackem. :D Mě popravdě hlavní hrdinka dost překvapila, že i když byla roztomilá, tak nepůsobila tolik otravně, jak bych čekala. :D A viděla jsem po titulkovou scénu? :D Mě ten konec tak nějak přišel v pohodě, ale chápu, že jiní diváci se dožadují zřetelnějšího konce. :D

3 Reita Reita | Web | 18. září 2016 v 17:51 | Reagovat

:D pekná recenzia, ja sa v poslednej dobe pozerám dosť na doramy aj táto sa mi dosť zapáčila :D som zvedavá či to bude môj šálok kávy ja totiž romantiku nemusím :3.

4 ❀ Kate ❀ ❀ Kate ❀ | Web | 18. září 2016 v 20:06 | Reagovat

To jsem viděla! Awww... je to tak dávno... asi na to kouknu znovu :D <3

5 Myshelka Myshelka | E-mail | Web | 19. září 2016 v 16:15 | Reagovat

aaaa tak na to se musím podíváát :OOO

6 Yuki-chan Yuki-chan | Web | 20. září 2016 v 22:24 | Reagovat

Ach, tieto sladké rozprávky o láske. Naivné a milé. :)

7 Sayuri Sayuri | Web | 23. září 2016 v 9:49 | Reagovat

Toto mám už dlhší čas na zozname a nevedela som, či sa na to mám dať alebo nie. Ale po tvojej recenzii si to rozhodne pozriem, romantiku mám rada a toto sa mi naozaj páči :)

8 Dee & Hikari Dee & Hikari | Web | 23. září 2016 v 14:21 | Reagovat

Páni! To vypadá jako slušná romantika ^^

9 Joina Joina | Web | 25. září 2016 v 7:22 | Reagovat

Ooo další romantika :) 6e bych se na to koukla :)

10 sakay sakay | Web | 27. září 2016 v 21:20 | Reagovat

romantický filmy mám ráda, taky u nich brečim :D takže se ráda mrknu :)

11 Anne-chan Anne-chan | Web | 30. září 2016 v 19:18 | Reagovat

owowowoooooo asii víím na co se kouknuu DDD: vypadá to hodně zajímavěě *o*

12 Aya Aya | Web | 1. října 2016 v 14:23 | Reagovat

Říkala jsem si, že by mě to asi mohlo zklamat podle toho, jak se ti zdálo ukončení, ale po tom videu to prostě musím vidět! :D Mám ráda hudební zaměření a je mi to dost sympatické. Díky za tip. :3

13 Bara-chan Bara-chan | Web | 5. října 2016 v 23:57 | Reagovat

Celkový dojem z toho filmu mám slabší, ale Aki v podání Takerua je super :33 Riko jsem teda moc nemusela... možná i proto, že moje yaoi dušička dávala k sobě Akiho se Shunem... :D Ale ten konec mě taky naštval, že to bylo takové... OK, dal jí pusu, a co pak? :D Sebral se a šel, nebo zůstal...? :D A nejlepší z filmu podle mě bylo, jak mu čmajzla Rejnoka :'D

14 Elyrose / Saomy Elyrose / Saomy | Web | 10. října 2016 v 1:51 | Reagovat

Tento film sa mi vážne páčil, videla som ho už asi 3x kedže som si ho ešte na svk stiahla na hardisc a keď som nemala čo pozerať pekne mi spríjemnil deň. Mne sa páčil aj ten koniec, bol podľa mňa zretelný, určite nakoniec neodišiel ale ostal s ňou :D. Mne sa tento film proste páčil, to ako on zatajoval svoju identitu. Pekne tam bolo vykreslené ako to veľa krát v šoubiznise chodí, že sa niekto tvári že spieva alebo hraje a ku tomu to za neho robí niekto iný. Určite odporúčam a teším sa že niekto ďalší si tento film kukol :P.

15 VerdHet VerdHet | E-mail | Web | 13. června 2017 v 22:59 | Reagovat

get cheapest car insurance
<a href="https://cheapestcarinsurancenil.org/">cheapest car insurance</a>
find the cheapest car insurance
<a href="https://cheapestcarinsurancenil.org/">find cheapest car insurance</a>   ’

16 VedrdHet VedrdHet | E-mail | Web | 15. června 2017 v 21:56 | Reagovat

progressive auto insurance
<a href="https://insurancecarhum.org/">insurance agent</a>
infinity insurance
<a href="https://insurancecarhum.org/">auto insurance companies</a>   ’

17 Grvhyday Grvhyday | E-mail | Web | 18. června 2017 v 4:33 | Reagovat

generic viagra - http://buyviagracegonline.com/
cheap viagra <a href="http://buyviagracegonline.com/">viagra online</a> ’

18 Ndtrdfjag Ndtrdfjag | E-mail | Web | 19. června 2017 v 8:46 | Reagovat

bad check topayday loan - https://leopaydayadvanceonlinefastpayday.org/
texas title payday loans <a href="https://leopaydayadvanceonlinefastpayday.org/">payday loans for</a> ’

19 antoniotwex antoniotwex | E-mail | Web | 19. června 2017 v 10:18 | Reagovat

dyson careers <a href="http://dysonvacuumusa.com/">dyson registration</a> purple dyson vacuum <a href=http://dysonvacuumusa.com/>dyson vacuum reviews</a>

20 Pdlividge Pdlividge | E-mail | Web | 19. června 2017 v 17:32 | Reagovat

loans people bad credit - https://sampaydaylendersapprovedcash.org/
no credit check non payday loan <a href="https://sampaydaylendersapprovedcash.org/">direct loan lenders online</a> ’

21 VerxMaips VerxMaips | E-mail | Web | 20. června 2017 v 23:58 | Reagovat

quick personal loans bad credit
<a href="https://loansbadcreditthun.org/">auto loans bad credit</a>
online personal loans bad credit
<a href="https://loansbadcreditthun.org/">same day loans bad credit</a>     ’

22 VewsHet VewsHet | E-mail | Web | Středa v 0:17 | Reagovat

cash advance payday loans online
<a href="https://cashadvanceonlinetfj.org/">cash advance loans online</a>
payday cash advances
<a href="https://cashadvanceonlinetfj.org/">cash advance loans online</a>   ’

23 BvcdnMaips BvcdnMaips | E-mail | Web | Čtvrtek v 9:18 | Reagovat

installment payday loans - https://getinstallmentloanhnq.org/
installment loans <a href="https://getinstallmentloanhnq.org/">payday loan installment</a> ’

24 LoplMaips LoplMaips | E-mail | Web | Čtvrtek v 15:13 | Reagovat

bad credit installment loans - https://installmentloannbbm.com/
bad credit installment loans <a href=https://installmentloannbbm.com/>get installment loan</a> ’

25 Llkidvidge Llkidvidge | E-mail | Web | Čtvrtek v 23:01 | Reagovat

personal loans for bad credit - https://personalloanplk.com/
unsecured personal loans <a href="https://personalloanplk.com/">personal loans for bad credit</a> ’

26 Brdedhyday Brdedhyday | E-mail | Web | Pátek v 2:41 | Reagovat

cash advance online - https://cashadvancetfj.com/
cash advance near me <a href="https://cashadvancetfj.com/">cash advance loan</a> ’

27 Gfdddsjag Gfdddsjag | E-mail | Web | Pátek v 3:43 | Reagovat

no fax payday loans direct lenders - https://paydayloansxxe.com/
1 hour payday loans no credit check <a href=https://paydayloansxxe.com/>payday loans 300</a> ’

28 VedwsHet VedwsHet | E-mail | Web | Pátek v 20:35 | Reagovat

online payday loans with
<a href="https://paydayloansxxe.com/">payday loans no credit check</a>
payday loans no credit check
<a href=https://paydayloansxxe.com/>bad credit instant approval payday loans</a>   ’

29 Bfrdddope Bfrdddope | E-mail | Web | Pátek v 21:24 | Reagovat

bad credit car loan saving account payday loan student loan
<a href="https://lasbadcreditloansloanbadcredit.com/">instant loans</a>
bad credit credit cards
<a href=https://lasbadcreditloansloanbadcredit.com/>cash america payday loans</a>   ’

30 VedrxMaips VedrxMaips | E-mail | Web | Sobota v 3:32 | Reagovat

cash advance
<a href="https://cashadvancetfj.com/">cash advance</a>
cash advance loans
<a href="https://cashadvancetfj.com/">cash advance payday loan</a>     ’

31 VdedwsHet VdedwsHet | E-mail | Web | Sobota v 10:09 | Reagovat

bad credit cash fast payday loan loans
<a href="https://zxepersonalloansonlinesmall.com/">authorized payday loan</a>
payday loans for
<a href=https://zxepersonalloansonlinesmall.com/>consolidate credit card debt</a>   ’

32 VeddrxMaips VeddrxMaips | E-mail | Web | Neděle v 8:14 | Reagovat

cash advance online
<a href="https://cashadvancetfj.com/">cash advance payday loan</a>
cash advance
<a href="https://cashadvancetfj.com/">cash advance payday loan</a>     ’

33 BtuMaips BtuMaips | E-mail | Web | Dnes v 0:59 | Reagovat

cash loan
<a href="https://cashadvancetfj.com/">fast payday loans</a>
easy payday loan online
<a href="https://cashadvancetfj.com/">no credit check mortgage</a>     ’

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama

B.A.P Yes sir!


__________________________________________________